hudo pretresena
Pravilo, da mora na krožniku biti vsaj 15 dag mesa, si nisem izmislil jaz. TAKO JE PREDPISANO IN STRANKA SE LAHKO NA TO PRITOŽI.
Mi je pa to povedal kolega, ki dela v hotelski kuhinji.
Če pa ste zadovoljni s tem, da vas okrog prinašajo in jim vi plačujete šnicle, ki jih na koncu kuharce domov nosijo, pa tudi prov.
In ne gre se mi za šnicle. Če plačam, hočem tudi imet. Težak, ti pa se deli fino, kako malo poješ. Takih se gostinci zelo veselijo. Imajo čisti dobiček.
Jaz pa sploh ne razumem folka, k skoz teži. V hotel pridejo s svojimi mulci in misljo, da bi moralo bt vse tko ko oni hočjo. Po radjatorjih sušijo plenice, pa cune od mulcev. Jih očitn perejo, kar se v hotelih ne sme. Pa imajo v sobi vrečo za perilo in lepo napisan, da se jih pošle v čistilnco. In tiste flaške perjo kar v kopalnci. In smrdljive plenice moram iz smeti pobirat.
V Topolšici smo bili-2 odrasla in 2 letni otrok.
Imeli smo zajtrk-samopostrežen in večerjo-hrano sva dobila midva z možem,ki sva jo delila potem z otrokom,razen juha in solate,ki je bila samopostrežna.
Sem videla,da nekaterim nosijo druge menije,kako in kaj mi ni nihče tam razložil,dobili smo kar pač smo,nisem spraševala.
Mesa je bilo na krožniku ravno toliko,da se je naša 2 letnica najedla.
Tisti,ki Topolšico hvalite,hodite še naprej tja,bi vam pa vseeno priporočala,da se še malo ozrete kam drugam,čisto tako,za primerjavo.
Ja, sem bila prejšnji teden tam in videla, kot praviš. Sem naročila meni in videla, da so tisti, ki so sedeli poleg dobili še ponfrit po vrhu. Jaz pa samo pašto. Res so diskriminatorni. In ne zdi se mi prov, da se tako dela, kot pišejo tukaj gor, da moraš prej nročit in povprašat. Vsi plačajo isto ceno in vsi bi morali imeti isto. Ne grem več tja.
Jst pa sem hotela imet sadni dan v Topolšici. In ko sem pri večerji iskala sadje, ga je bilo bolj malo. Jabolka in pomaranče so ostale. Lubenica je takoj šla, drugega pa sloh ni blo, tko da res ne vem, kje bi lahko imela sadni dan tisti dan. Sem makarone morala jest, ker ni bilo sadja. Da bom pa za vsako stvar kelnarco za rokav vlekla, se mi pa res ne ljubi.
Prejšnji teden sem šla na kopanje s kosilom v Topolšico.
In ko berem to, o nečistoči, mi obrača želodec. Če se odkrita, sem tudi sama opazila, da okna niso povsem čista. že pri bazenih sem opazila pajčevino in to odzunaj, tik pri izhodu v hotel, kjer je tisti atrij.Če so sobe tako zanemarjene, kako so šele nečisti v kuhinji. Blek, fuj!
Kosilo je bilo sicer kar v redu. Se strinjam, da bi lahko bile sladice kaj boljše. Je bila pa saldoled, kompot, nekakšen biskvit s sadjem in jogurt na razpolago. Od sadja pa res samo jabolka in pomaranče. Smo morali positnarit, da so nam prinesli lubenico, ki je zmanjakala. So pa potem prinesli še melono. Tko da sta se moja dva mulca kar najedla.
Če je res, da bi morali tudi mojemu otroku dati svojo porcijo, so me v Topolšici nategnili. V njihovem katalogu piše, da je otrok brezplačno. Če pomeni, da je zanj tudi hrana brezplačna, bi mi morali dati glavno jed tudi zanj. tega pa žal nisem doživela. Dajala sem mu iz mojega krožnika. In se strinjam z WTF, da so bili zrezki premajhni, če sem jih morala vsaj 1/3 dajati tamalemu.[/quote]
Zgoraj je nekdo na post o temi (otrok brezplačno) dogovoril, da če imaš na voucheru zapisanega tudi otroka, pomeni, da je prijavljen in dobi svojo porcijo kosila oz. večerje. V termah Topolšica to ne velja. Mi smo ga imeli prijavljenega, v agenciji so ga nam lepo napisali. v recepciji v Topolšici pa je lepo izginil iz seznama. Na karton za večerjo so napisali 2x polpenzion. Naš otrok pa ni dobil svojega krožnika. tako je, če prvič letuješ z otrokom in o tem ne veš nič.
Morda se je gospe receptorki zdelo nevredno, da bi moj otrok jedel celo porcijo, ker itak ne poje celega. Jaz pa sem očitno lahko dajala iz mojega.
Tja res ne grem nikoli in ponovim še enkrat NIKOLI VEČ.
Pa dejte no, lepo vas prosim, sej enoletni otrok ne poje cele porcije… Mislim no comment…
No, pa da jaz še malo pohvalim. Midve s hčerko sva bili v Rabcu, hotel Mimosa. Sobe skromne, a čiste. Vse ostalo ok. Hrana tudi, čeprav ni blo nevem kaj, a se je najdlo nekaj, da si se najedel. Res pa je, da eni pojedo enormne količine hrane. Zjutraj samo gledaš, kaj vse si naložijo na krožnik hehe… Meni je blo kar slabo… Ja, no vsak po svoje,. Najbrž pa ne morte pričakovat, da za malo denarja veliko muzike…
Pa lep dopust še naprej
Joooo koliko enih komplikatoric na kupu, a vi pridete na dopust zato, da gledate,. kako so pomite šipe pa kok je pajčevin? Zakaj potem sploh hodite na dopust, in še to v hotel? (Pridite k meni, pa vam pajčevine in šipe pokažem zastonj).
Mislim kot da je to, a se imaš na dopustu fino ali ne, odvisno od čistoče šip ali kakovosti hrane. MEni je pomembno vse kaj drugega. Take finoče se pa nikjer ne morejo imeti fino, razen pri sebi doma. BV, totalno BV dopust.
Moj bog! Kakšno primitivno razmišljanje! Verjetno živiš v svinjaku, da te to nič ne moti?
Glej, če grem v kontinentalno Afriko, potem vem, kam grem. Če grem v en hotel na Hrvaškem, višje kakovosti, potem HOČEM dobiti čisto sobo in solidno hrano. Če grem v Egipt, hočem čisto sobo, solidno hrano in vem, da ko stopim iz resorta, da me čaka kaos.
Simple, ne?
Moj bog! Kakšno primitivno razmišljanje! Verjetno živiš v svinjaku, da te to nič ne moti?
Glej, če grem v kontinentalno Afriko, potem vem, kam grem. Če grem v en hotel na Hrvaškem, višje kakovosti, potem HOČEM dobiti čisto sobo in solidno hrano. Če grem v Egipt, hočem čisto sobo, solidno hrano in vem, da ko stopim iz resorta, da me čaka kaos.
Simple, ne?[/quote]
Hočem hočem hočem, ja prav, pač hočeš, tvoj problem, dobiš pa v življenju zmeraj točno to, kar hočeš – ti pač hočeš probleme, če ni vse kot si naplaniraš. Taki namreč mislite, da si lahko z denarjem kupite čisto vse. Ampak lepega dopusta ne kupi denar. Sem pač primitivna po tvoje, si pa ne delam sivih las in gub po nepotrebnem, kot si jih očitno ti. In preživljam čudovite dopuste brez gledanja pajčevin in uživanja neokusne hrane, pa še veliko cenejše.
Po tvoji logiki je potem tudi nova majčka lahko strgana? Pa je ne boš reklamirala? Ker je to zate kompliciranje? Ne, kot izdelki, tako storitve morajo ustrezati določenim kriterijem. V tem primeru kategorizaciji hotela, kampa, sobe ali česarkoli že. In če ne, jih lahko mirne duše reklamiramo.
In brez skrbi…moji dopusti so naravnost čudoviti.
Ne pametuj. Denar lahko kupi prekrasen dopust. Predstavljaj si, da imaš ogromno količino denarja, zakupiš nek eksotičen otok in si sama gori z ljudmi, ki jih imaš rada in z vsem pripadajočim luksuzom?
In boš rekla, da lepega dopusta ne kupi denar?[/quote]
No ja v tvojem svetu pač denar kupi, kar že kupi. V mojem sem z ljudmi, ki jih imam rada, in z vsem pripadajočim luksuzom na dopustu vsako leto napol zastonj. Ne potrebujem gore denarja za to.
Še v življenju nisem ničesar reklamirala, to pa zato, ker nisem šopoholik in ne kupujem impulzivno, kot nekateri.
Glede “mirne duše reklamiramo” pa: ja, seveda, če ti je pač blazno pomembno, koliko pajčevin ima soba in kaj je za zavesami. Ampak avtorica tega ni storila. Ko ji je bilo obljubljeno, da bo počiščeno, pa potem ni bilo, je šla sama to urejat. Ob tem pa si nakopala toliko slabe volje, da mora o “poletni dogodivščini” bljuvat žolč tu. Namesto da bi šla lepo še enkrat dol na recepcijo in povedala, da še ni urejeno in kdaj bo, pa bi to zagotovo uredili. Če ne po drugem urgiranju, pa po tretjem. Ampak ne. Namesto da bi uživala na plaži ali v lepi okolici ali s prijaznimi domačini na bevandi, je šla sama pucat, poleg tega pa še metat svoje kocine v umivalnik in štet čistilke pri delu. Tako da – kar se mene tiče, si je svoj dopust, kljub začetnemu ptiču in pajčevinam v sobi, zagrenila v večji meri predvsem sama.
Te filozofije z reklamacijami zato ni treba servirati meni, ampak njej. Bi ji lekcija iz “varstva potrošniških pravic”, ki jih prekomerni potrošniki tako dobro obvladate, zelo prav prišla.
Forum je zaprt za komentiranje.