Najdi forum

Hudic je doma pri meni!

V roku 1 meseca so se mi zrusili stirje PC-ji!!!!
Najbolj starega z WIN98 ne spravim vec v zivljenje niti pod razno.
Najnovejsi je krepnil po 14 dneh(bodo ze serviserji poskrbeli zanj,saj je v garanciji).
Tretji je krepnil vceraj, ko je zaradi sunkov burje mocno zanihala napetost elektrike v omrezju(po formatiranju trdega diska in ponovnem nalaganju se le-ta nalozi le do 80%,nato pa javlja,da ne more vec nalagati posameznih sistemskih datotek.Ali je trdi disk-al karkoli drugega- tako poskodovano,da se ga ne da vec ozivit?).
Cetrti, ki sem ga misli prodati, pa nima po formatiranji trdega diska, vec ciste slike na ekranu.Pojavljajo se horizontalne,komaj vidne vzporednice,ki so posebej motece in vidne,ko gledam v monitor od blizu.V nadzorni plosci-monitorju-sem poskusal ze en kup reci in malenkostno bolje je le,ce nastavim resolucijo na najnizjo.Kaj mi je se storiti?
Hvala za morebitno pomoc od enega obupanega PC internetnega zasvojenca.
D.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pa še nekaj – tisto z 80% mi diši po pokvarjenem CD romu, ne disku. Poskusi z drugim namestitvenim CDjem.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Hvala za mnenje.Mislim,da je CD rom v redu,saj sem z njim spravil v zivljenje ta PC na katerem zdaj pisem.

Nihanje električne napetosti vsekakor ne koristi nobenemu PC-ju. Prav možno je da je zaradi tega prišlo do poškodbe napajalnika in – ali diska na vseh pc-jih. …isen pa popolnoma 100% prepričan …

LP

Še vedno me bega tistih 80 % Kaj ti pa javi med formatiranje? Kakše bad sektor? Pa chkdisc?
Mogoče jepa CD pogon fuč :))
Vidiš, jas se ne dam kar tako :)))

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close