Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hude reakcije po piku komarjev

Hude reakcije po piku komarjev

Zadnja leta imam vedno hujše reakcije po piku komarjev. Mesto pika močno oteče, je trdo in boli. Ta vikend me je komar pičil v podlakt roke – otekla mi je cela podlakt, je močno rdeča, trda in boli. Kaj mi manjka? Je mogoče s kakšnimi prehranskimi dopolnili to omiliti?

Brez dvoma je kriv Janša.

Zal se ga ne dobi vec pri nas, sem ga pa kupila dve leti nazaj, ki sem bila v Beogradu, to smo vcasih imeli kot otroci in je top stvar, ne vem, zakaj ga pri nas ni vec.

Drugace pa spijem Claritine in namazem z mazilom za pike. Lani sem bila na enem zelo kratkem obisku na vrtu, po nogah sem imela vsaj 30 pikov komarjev in drugih bubic, do doma so mi cele noge otekle, takij sem spila 2 Claritina in je vse splahnelo, ostale so samo male pikice, ki niti srbele niso.

Imaš alergijo in jo lahko zelo omiliš ali odpraviš s CBD smolo s polnim spektrom in visokim odstotkom kanabinoidov.

Arnika, namočena v alkohol (zdravilo za vse, je trdila moja oma).
Ga pa redko kdo še sploh dela.
Mi kot otroci smo pa redno “dišali” po tem.

Sin ima take reakcije na komarjev pik že od nekdaj. Alergija to ni (sem ga imela pri zdravniku pred leti), pač močnejša reakcija.

Odgovor na objavo uporabnika
Zahtevamo nove volitve, 31.05.2021 ob 09:34

Brez dvoma je kriv Janša.

da ste janševi privrženci troli in bedaki. In da povsod več kot očitno halucinirate napade na vašega velikega vodjo tako kot jih on sam. Evo tak odziv je točen dokaz.

Misliš mogoče,da si smešen in zabaven – pa nisi, izpadeš bedak in nespoštljiv. človek sprašuje za zdravstveni problem ti pa kot obsedenec opletaš s svojim ljubljenim vodjo, ki ga očitno še sanjaš tako si obseden z njim.

Avtorica: meni včasih kakšen bolj zateče – ne kot cela roka, ampak da je res velik flek, če sem namazala s fenistilom je bilo bolje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close