Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hude debate, lepo, ampak…

Hude debate, lepo, ampak…

Svoboda izražanja je tisto kar šepa na teh straneh. Vsak/a si dovoli komurkoli zabrusiti vse tisto kar mu tisti trenutek leži na duši. Z malo razmišljanja se da povedati vse, brez zmerljivk in diskvalifikacij!
Bo šlo??[/quote]

Meni se zdi, da je v reali podobno. Konfliktne osebnosti se zmeraj znova zapletajo v spore in raznorazna dokazovanja, strpen človek pa je tudi na forumu prijazen in miren (kot recimo jaz 🙂

Skromnost pa taka … :DDDDDDDDDD

You made my day 🙂 Končno nekdo, ki ne verjame, da je skromnost največja človeška vrlina 🙂

You made my day 🙂 Končno nekdo, ki ne verjame, da je skromnost največja človeška vrlina :)[/quote]

Je največja vrlina, a hodi z roko v roki z iskrenostjo…..:)

You made my day 🙂 Končno nekdo, ki ne verjame, da je skromnost največja človeška vrlina :)[/quote]

Je največja vrlina, a hodi z roko v roki z iskrenostjo…..:)[/quote]

Ahhh, kratke so bile moje sanje 😉

saj ti hočeš samo nekaj povedati, ane … kako naj razkurjeni mirno rešuje situacijo, v kateri mu je vrglo ven vse varovalke ☺

in to počneš tako nasilno, da jih lahko dobi okoli kepe

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Skromnost v našem okolju ni vrlina; kdor verjame, da je – si meče z lopatami pesek v oči!

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close