Hude debate, lepo, ampak…
a se ne bi dalo malo bolj strpno pisati?
velja za prav vse.
primož
Jaz sem za to, da se zamenja moderatorja. Vsaka tema zaide v offtopic, Robi pa namesto, da bi prekinil nemir, še sam sodeluje v njem. Lep primer je ta od včeraj :
Sadni, moram priznati, da si mi vedno bolj sumljiv…
Če razmislim o razlogih, zakaj se nekdo toliko ukvarja z neko osebo, jo provocira, sprašuje kako živi ter na vsak način želi dokazati, da je tista oseba samska….Se mu porajajo ideje o lizanju jajčk…..
Na podlagi tega sklepam, da oseba s heteroseksualnimi nagnjenji, ne bi prihajala do takšnih idej.
Če bi Marko napisal, da je samski, bi verjetno postal ideal tvojih sanj. Predvidevam….:)[/quote]
Robi in Marko naj bi bila tudi v reali par, sedaj se je pa odločil še mene označevati za homoseksualca. Mislim, pa to je nedopustno…
Lejga, zdaj že ljubosumje zganja. Čisto nič ti ni prav. Ti bi rad, da so vsi samski, da bi vse lahko imel za sebe. 😉
Zadnjič sta se zmrdovala nad to sliko in me začela zmerjat, češ da na ženske gledam samo kot na spolni objekt. Vse samo zaradi tega, ker sem si za par sekundic spočil oči nad temi prečudovitimi ženskimi teleščki :
Sadni toliko si glasen, da se je od nekod pojavil “nož” s svojo temo.
To se ni zgodilo prvič kar ti sodeluješ na teh straneh in če boš še naprej tako glasen za prazen nič bo tale “nož” nekaj (gnilega) odrezal….se mi zdi 😉
Zadnjič sta se zmrdovala nad to sliko in me začela zmerjat, češ da na ženske gledam samo kot na spolni objekt. Vse samo zaradi tega, ker sem si za par sekundic spočil oči nad temi prečudovitimi ženskimi teleščki :
http://www4.slikomat.com/13/0429/cwr-136509.jpg%5B/quote%5D
No, potem pa le citiraj ta komentar, ki pravi, da na ženske le zaradi te fotke gledaš kot na spolni objekt. Prilepi.
A je z vami res vse v najlepšem redu, nihče ne bi popustil niti za milimeter.
Če bom jaz vzel roke radirko, bo šlo vse po spisku.
Velja za vse.
primož
predlagam plačljivost nastopanja na forumu ☺[/quote]
ne, ne … Boljši ukrep je plačljivost brezveznih postov 🙂 Za začetek lahko vsaj žaljivih, da se malce privadimo na nov režim … :D[/quote]
a si ti javna uslužbenka, da pričakuješ zastonjkarstvo (na, se mi zdi čisto privatnem področju kot je tale domena, forum … ) — raznih zastonjkarskih kart za Cankarja, Opero ˛Balet, Dramo, premire, koncerte, tekme … za “javne uslužbence/ke” mi gredo na bruhanje — ker gredo tudi iz “mojega” vzdrževanja “države”.
bemtiš – kot dr. Tajnikarjeve đabe karte za A-A polete, ki jih utemeljuje s tem, da je njegov munimalni prispevek ekstra profit firme, ker je kupil karto praznega sedeža … a jaz sem pa kupil karto že zasedenega sedeža na letalu
Ne, jaz samo predlagam, da sprejmejo ukrep, ki bo reševal problem, ki ga očitno zaznavajo – torej neprimerne poste. Če bo vse plačljivo, bo manj obiska, bo manj oglaševalcev … in bodo kumulativno na slabšem 🙂
In ne glej toliko TV. Pred nekaj dnevi sem imela to “fenomenalno” idejo, da bom gledala Poglede Slovenije. Pa zaključku sva se z drago polovico strinjala, da je bilo dovolj TV za to polovico leta. Postaneš samo depresiven in slabe volje… še ves nasledji dan sem tuhtala, kakšnega zajca imamo za ministra, da si ne upa ne samo iti v Bruselj, ampak niti na nacionalko ne upa, v (kuilturno) družbo smetane naših ekonomistov :/ 🙁
Jao…
In mislim, da javni uslužbenci imajo vse tiste ugodnosti iz naslova sindikata,ki ga plačujejo vsak mesec, ne iz naslova statusa JU.
od “dobronamernih” predlogov za ukrepe — krepa vsa nacija ☻
plačaj, pridruži se vodstvu foruma, kupi odločujoči delež … pa lahko tudi relevantno “predlagaš”
Nacionalko samo plačujem, ker sem imel ob napačnem trenutku priklop na elektriko.
btw: se da izvedeti ali so zaposleni na nacionalki še vedno oproščeni tega davka na “kulturo” ☻☻☻
sindikati niti svinjskih polovic s popustom ne rihtajo.
Vse ugodnosti dobijo, ker so “ptiči istega perja” in praseta pri istem “koritu”. — kot nekakšen priboljšek k delovnemu mestu (četudi jih delno plača javna ustanova, ki jim daje tudi plačo)
od “dobronamernih” predlogov za ukrepe — krepa vsa nacija ☻
plačaj, pridruži se vodstvu foruma, kupi odločujoči delež … pa lahko tudi relevantno “predlagaš” [/quote]
Sorry, nimam ambicije, da bi se komurkoli pridruževala. Glede nakupov pa … sem bila predolgo navajena, da drugi “kupujejo” moje predloge, da bi zdaj prešla na drugačno miselnost…
A tudi to obstaja???
Bog pomagaj … :DDD
In mislim, da javni uslužbenci imajo vse tiste ugodnosti iz naslova sindikata,ki ga plačujejo vsak mesec, ne iz naslova statusa JU. [/quote]
sindikati niti svinjskih polovic s popustom ne rihtajo.
Vse ugodnosti dobijo, ker so “ptiči istega perja” in praseta pri istem “koritu”. — kot nekakšen priboljšek k delovnemu mestu (četudi jih delno plača javna ustanova, ki jim daje tudi plačo)[/quote]
Saj vedno znova pravim, da so plače v JU prenizke. Morali bi imeti pol manj ljudi v JU, in dvakrat višje plače (vsaj na vodstvenih položajih), potem pa bi imeli tam tudi boljše ljudi, bi bilo manjšušmarjenja in kraja ne bi bila standard, ki se mu vsi prilagajajo … 😀
Še enkrat ponavljam: ne glej TV, ne beri časopisov, ne surfaj po informativnihs traneh na natu. Tistih pet minut na radiu je več kot dovolj, da veš, ali so nas napadli Marsovci in se moraš skrit v bunker 😀
http://www4.slikomat.com/13/0429/cwr-136509.jpg%5B/quote%5D
Spet si to sliko prilimal, ne trudi se “delati gneče” so same sebi dovolj 😛
Kaj pa če? A “nad”moderatorju popravljat tekst? :)))
Mogoče je pa ravno on naprosil, da se nam “vrhovni” oglasi in odpre svojo temo, da bo lahko na lastni koži preveril kako otročaji izsiljujejo/mo….. 😉
Mogoče je pa ravno on naprosil, da se nam “vrhovni” oglasi in odpre svojo temo, da bo lahko na lastni koži preveril kako otročaji izsiljujejo/mo….. ;)[/quote]
On_, če mi tistih rdečih grabeljc ne posodiš, bom vsem tvojim prijateljicam povedala, da si Sadnemu ukradel lopatko… pa bo šiba pela 😀
Mogoče je pa ravno on naprosil, da se nam “vrhovni” oglasi in odpre svojo temo, da bo lahko na lastni koži preveril kako otročaji izsiljujejo/mo….. ;)[/quote]On_, če mi tistih rdečih grabeljc ne posodiš, bom vsem tvojim prijateljicam povedala, da si Sadnemu ukradel lopatko… pa bo šiba pela :D[/quote]Nisem mu jaz ukradel! Sam mi jo je dal sedaj se pa cmeri, ker mu jo ne vrnem pa še pesek meče vame!
Sem mu lepo povedal: kar se da se v črno zemljo zakopa.
Sedaj pa še bolj na glas tuli, ni čudno, da je cel mon zbudil…. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.