Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Huda vročina

Huda vročina

Pa kak te ne bo zdaj, jaz pridem če in samo če prideta vidve obe pa Robi bi rad da pridem in jaz bi rada prišla… joj no… pomirita se prijateljici–[/quote]
To je pa res…Saj nobene ne bo, če boste vse pod krinko..Razen mene..Jaz nimam izbire. 🙂

Ha! Zato pa za vsak slučaj dobi vsaka ženska en čevap v glavo al pa prazen kuzarc Nutelle. Vključno z metalko, da ne bom izpadla kriva haha

Ha! Zato pa za vsak slučaj dobi vsaka ženska en čevap v glavo al pa prazen kuzarc Nutelle. Vključno z metalko, da ne bom izpadla kriva haha[/quote]

Krivokljun, ti bi tudi nekaj rabila, nekaj pomirjajočega, kakšno moško roko, ki boža zelo počasi… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa kak te ne bo zdaj, jaz pridem če in samo če prideta vidve obe pa Robi bi rad da pridem in jaz bi rada prišla… joj no… pomirita se prijateljici–[/quote]
To je pa res…Saj nobene ne bo, če boste vse pod krinko..Razen mene..Jaz nimam izbire. :)[/quote]

Se pravi, da lahko pridem in trdim da sem Krivokljun, če je “krinka” dovoljena/zaželena ?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

To je pa res…Saj nobene ne bo, če boste vse pod krinko..Razen mene..Jaz nimam izbire. :)[/quote]

Se pravi, da lahko pridem in trdim da sem Krivokljun, če je “krinka” dovoljena/zaželena ?[/quote]
Mislim, da lahko. Saj Krivokljun ni ime kakšne zaščitene znamke. 🙂

Se pravi, da lahko pridem in trdim da sem Krivokljun, če je “krinka” dovoljena/zaželena ?[/quote]
Mislim, da lahko. Saj Krivokljun ni ime kakšne zaščitene znamke. :)[/quote]

Znamke? Ne še, še vedno se lahko zaščiti :-))))) Morda pa ima “kriv” kljun in nick ni tako brez zveze, torej bo slej ali prej jasno, kateri je pristen 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

hm kreh kreh Robić, če bi bil kaj đentlemena, bi vedel, da je vsaka ženska unikat in bi jo tako tudi tretiral. krivokljun je samo ena in edina, ravno tako kot zmedena_samica. Furry_logic pravi: “You’re unique … like everyone else” ;))

Zakaj me potem ti božaš v nasprotni rasti dlak[sub]/perja[/sub]? šmrc

hm kreh kreh Robić, če bi bil kaj đentlemena, bi vedel, da je vsaka ženska unikat in bi jo tako tudi tretiral. krivokljun je samo ena in edina, ravno tako kot zmedena_samica. Furry_logic pravi: “You’re unique … like everyone else” ;))[/quote]

Krivokljun, kaj se ti je zgodilo, da si danes tako “skulirana”?

Pač ne zna…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close