Huda vročina
Zaenkrat samo prepoved seksualnega približevanja. 😀
Saj si na čatu tudi pokazala izredno zanimanje za moje seksualno življenje in “fiktivne punce”,
o katerih z navdušenjem pokramljata s prijateljico kot vaške čenče, vidim. Informacije morajo krožiti. :)))[/quote]Ah kaj je napisal, saj je pa vendar sam na ogled svojo zasebnost postavil, je pisal, da ima punco, ki ni slovenka tam nekje pojma nimam iz kje, celo o njeni naravi je pisal, ko je menda antilopa se prepoznala, da je njej podobna…in neki čat??… noro.. saj pa nisem najstnica, da bi se pogovarjalala z neznanci tako, še za forum nimam več časa…
Krahenka… bog pomagaj, zdaj si že domišlja da je duhovnik pri krstu… pomagajte mu no, menda je v unem mestu ob dravi res vroče…?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Je pred časom en s koroškega mosta v mariboru, neprostovoljno… potem so naredili ograjo med obema pasovoma; je imel srečo, da je spodaj bila drava in ne asfalt… poznate?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Katenjka
Za mene očitno najdeš čas tudi v poznih polnočnih urah, čeprav nisi najstnica. 😀
Kdo je tu bil še deležen takšnega privilegija? Zdaj si že itak preveč povedala, zdaj bodo ženske jezne nate, da sva čatala in si hotela moj celotni življenjepis, vključno z ljubezensko zgodovino. :))
Za mene očitno najdeš čas tudi v poznih polnočnih urah, čeprav nisi najstnica. 😀
Kdo je tu bil še deležen takšnega privilegija? Zdaj si že itak preveč povedala, zdaj bodo ženske jezne nate, da sva čatala in si hotela moj celotni življenjepis, vključno z ljubezensko zgodovino. :))[/quote]what?? Pojdi se skopat v dravo no…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Za mene očitno najdeš čas tudi v poznih polnočnih urah, čeprav nisi najstnica. 😀
Kdo je tu bil še deležen takšnega privilegija? Zdaj si že itak preveč povedala, zdaj bodo ženske jezne nate, da sva čatala in si hotela moj celotni življenjepis, vključno z ljubezensko zgodovino. :))[/quote]what?? Pojdi se skopat v dravo no…[/quote]
Khm, khm, vročina povzroča amnezijo….. ccc 😉
To je še ena vročična izjava, saj ni bil nikoli issue da bi se srečala… bog pomagaj no, še tega bi bilo treba noo… tako po intuiciji pa itak je obema isto do tega da bi se videla sploh glede na prepoved v zadnjem času haha :))) prijateljica hvala hvala, še mojega očeta brata strica svaka dedka prijatelja bivšega,… bi manj skrbelo za moj dušni mir :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Idi za fsak slučaj še ti. groza, ravno včeraj je nek Mb ubil neko Mb in jo odvrgel v dravo…ups No, saj truplo so danes hvala bogu že našli. sam za info. če ima še kdo namen plavat v dravi :/[/quote]
Hvala za poročilo črne kronike, čeprav menim da ga NI nihče “lačen”. Odpri si svojo temo Črna kronika pa tam nakladaj o teh tragičnih dogodkih….res ti vročina šokantno škodi.
Idi za fsak slučaj še ti. groza, ravno včeraj je nek Mb ubil neko Mb in jo odvrgel v dravo…ups No, saj truplo so danes hvala bogu že našli. sam za info. če ima še kdo namen plavat v dravi :/[/quote]
Hvala za poročilo črne kronike, čeprav menim da ga NI nihče “lačen”. Odpri si svojo temo Črna kronika pa tam nakladaj o teh tragičnih dogodkih….res ti vročina šokantno škodi.[/quote]Ej mučka provokatorka nehaj no… ti boš tudi neprepoznavna v živo :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] [sub]Vročina seka seka, ne pojenja[/sub][/quote]
Haha. Za tiste, ki ne dojemajo, bom dal še podnapise. To je samo provokacija oziroma potenciran predlog oziroma rešitev problema, da naj si še sama natakne rep gor, ali pa naj si pusti rasti dlake in podobno, da bo tip njo razumel. V resnici je pa ona tista, ki ga želi zdaj spreminjat, ko ga je “ujela”.
Forum je zaprt za komentiranje.