Huda poraščenost
Živjo,
zelo sem poraščena po telesu. Depilacijo nog in pazduhe izvajam že nekaj let, za roke pa se nikakor ne morem odločiti zaradi občutka, da bo še bolj grdo, ker se meni vedno pojavijo po depilaciji rdeče pike, ogromno rdeče površine, mozoljčki in konstantno kurji videz kože. Na nogah nimam nikoli gladke, lepe kože, da se ne bi vidle te izbokline na mestih, kjer je bila dlaka depilirana. Bojim se tega, ker so roke še bolj izpostavljene. Zato si dlake pobelim. Kaj mi svetujete glede rok in brk?
Pa še nekaj. Opažam, da ne smem novih predelov, npr. okoli popka depilirat, ker postanejo dlake vedno bolj vidne in daljše.
Hvala.
Pozdravljena!
Depilacilo se lahko izvaja na več načinov, edini dober pa je za večino punc, voskanje v salonu, po katerem se ne vraščajo dlačice, koža se ne vnema, ni rdečih pik in mozoljčkov!V večini primerov se jim po taki depilaciji clake redčijo in tanjšajo, če pa za vas ta pravila ne držijo in se depilirate z voskom, je za vas edina rešitev laser, kjer bi si za trajno rešila dlak!
LP!
Pozdravljena!
S trajno odstranitvijo dlačic po telesu se bomo pri nas začeli ukvarjati jeseni, ko bo to tudi primerno(zaradi sonca, poletja)!¨
Ta najnovejša metoda, ki je ravnokar prišla v Slovenijo, je najbolj varna in zahteva manj ponovitev, da bi prišli do zaželjenih rezultatov.
Cena pa je odvisna od velikosti površine kože, (noge od 100.000 do 200.000sit in roke od 50.000 do 100.000sit).Te cene so res okvirne!
LP!
Par informacij za tiste, ki se zanimate za lasersko odstranjevanje dlak. Zdruzenje evropskih dermatologov za zdravljenje porascenosti priporoca aleksandritni, Nd-YAG ali diodni laser. Ti so tudi ucinkoviti. potrebnih je 5-7 posegov za dosego dokoncnega ucinka. Bolj ko so dlake temne, boljsi je ucinek. Pa se to, zdravljenje naj bi potekalo pod nadzorstvom zdravnika.
To je vse res!Sedaj so pa na tržišče prišle izboljšane verzije laserjev.Niso več laserji ampak pulzirajoča svetloba, ki ima boljše rezultate (hitrejše ), predvsem pa varnejša, zakar ni potrebna zdravnikova prisotnost!
Forum je zaprt za komentiranje.