Huda poraščenost
Živjo,
zelo sem poraščena po telesu. Depilacijo nog in pazduhe izvajam že nekaj let, za roke pa se nikakor ne morem odločiti zaradi občutka, da bo še bolj grdo, ker se meni vedno pojavijo po depilaciji rdeče pike, ogromno rdeče površine, mozoljčki in konstantno kurji videz kože. Na nogah nimam nikoli gladke, lepe kože, da se ne bi vidle te izbokline na mestih, kjer je bila dlaka depilirana. Bojim se tega, ker so roke še bolj izpostavljene. Zato si dlake pobelim. Kaj mi svetujete glede rok in brk?
Pa še nekaj. Opažam, da ne smem novih predelov, npr. okoli popka depilirat, ker postanejo dlake vedno bolj vidne in daljše.
Hvala.
Pozdrav!
V nekaterih primerih, se tudi pri depilaciji z voskom dlake ne redčijo in manjša se njihova rast, tako, da menim, da v takem primeru je edina rešitev laser, trajna odstranitev dlak!
Konec septembra, se bo pri nas dalo z najnovejšim laserjem to tudi urediti, tako, da nas takrat pokličite v salon in vam bomo podali vse informacije glede tega!Med tem pa si čez poletje enkrat pobelite dlačice, da bi lažje prebrodili ta čas!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.