hud problem, avto
takole, problem je avto. prosim lepo za vašo pomoč.
grem po vrsti, da bo jasno:
1. pred cca 1 mesecem je bil avto na generalki pri pooblaščenem serviserju (a kozmos). zamenjali so jermena, olje, svečke, pač te običajne zadeve, zraven pa še volanski drog in volansko cev (za servo).
2. ta vikend se peljemo v eno zabačeno vas vsaj 100 km stran od doma. pri obračanju volana (na srečo pri parkiranju) nekaj poči, iz volanske cevi steče vse olje, servo crkne, ugotovitev: avto nevozen, kličemo AMZS.
3. tri ure (z malim otrokom) čakamo na avtovleko.
4. avtovleka pelje do najbližje delavnice (ki pa je še vedno ene 90 km stran od našega doma). Mehanik ugotovi, da bo treba razstavit celo mašino, če hoče zamenjat to cev in ker je bila sobota, tega seveda ni storil. Poleg tega ugotovi, da je bila na cevi fabrička napaka in bi nam a kozmos moral to priznat kot reklamacijo in zastonj vse zamenjat plus plačat prevoz amzs in še prevoz do njihovega servisa.
5. v a kozmosu so svinje in se izmikajo na vse možne načine. imam kakšno pravno podlago, pravico, kako naj zdaj naprej?
ps. originalni račun od generalke imam.
ps.ps. bil je lep vikend, celo tako, da sem začela razmišljat o novem avtu.
Jaz poznam primer, ko so pri Polotu morali zamenjati motor zaradi tovarniške napake, a je Porsche zamolčal, da gre za tovarniško napako in so to zaračunali lastniku.
Ker pa je lastnik slučajno na internetni strani VW videl, da gre za serijsko napako in da v Nemčiji to zamenjajo zastonj, je šel na Porsche, jim to pokazal, ker pa so se ti še vedno delali, da nič ne vejo o tem, je začel tja hodit vsak dan. Vsak dan jih je vprašal, če je že kaj novega in če ni dobil nobene nove informacije, je rekel: jutri spet pridem… Po 2-eh tednih je dobil denar nazaj.
Ne vem, če sem kaj pomagala, a vztrajaj pri svojih zahtevah, mogoče lahko za pomoč prosiš tudi Zvezo potrošnikov?
naj povem še, zakaj sem skeptična. znanec je pri istem servisu – a cosmos: naredil generalko, potem šel na daljšo pot in na AC mu je explodiral motor. potem so se “šli” pol leta, kdo bo to plačal, se skoraj že tožili… nazadnje je on plačal motor, oni pa niso zaračunali svojega dela :(( aja, tak motor je več kot bivših pol mio stroškov, tako da delo ni polovica
V tvojem primeru niti pod razno ne bi popuščala. Če se hočejo izmikati kar naj, a naj te to ne ustavi.
Obrni se na ZPS, jaz sem se že, če ne drugo ti znajo povedati kako naprej in kam vse se lahko obrneš, ker to je ena čisto navadna svinjarija.
Pa zamenjaj serviserja. :))
Pokliči na državni urad za potrošnike. Tam tudi svetujejo brezplačno.
http://www.uvp.gov.si/
Mi smo imeli skoraj dve leti nazaj težave z enim od VW serviserjem / prodajalcem, pri katerem smo takrat 6 let starega golfa 4 kupili in tudi redno servisirali.
Med vožno se je utrgal jermen in potrgal vse ventile, mašina je zaribala, škode je bilo pa za takratnih 1,3 mio SIT. Avto je imel 70.000 km.
Serviser/prodajalec nam ni hotel pomagati pri reševanju problemov in je trdil, da je krivda na naši strani in smo sami odgovorni za stroške. Zagrozili smo, da se bomo obrnili na sedež družbe in proizvodnjo, pa se nam je samo smejal.
Mail v angleščini smo poslali na več naslovov, ki smo jih izbrskali po internetu, opisali smo težavo in okoliščine nastanka poškodbe, navedli serviserja/prodajalca in zelo hitro nas je kontaktiral sam lastnik servisa, ki je poskrbel za zamenjavo kompletne mašine (predvidevam, da jo je sponzorirala tovarna) in plačilo vseh nastalih stroškov.
Predlagam ti, da se obrneš na matično tovarno.