Najdi forum

Huawei telefoni

Nekaj dni nazaj sem v Tušmobilu videla to znamko telefonov in zdijo se mi vredu(imajo Android, so tudi lepi na pogled)
Kaj vi mislite? Se splača kupiti?

Ne, nikakor ne priporočamo. So ceneni in nekvalitetni. … . Druge negativne lastnosti so tudi “neprijetno uporabniško doživetje”. . . . . zato vam priporočam MOTOROLA …, ki imajo najboljše modele in nudijo vrhunske in izredno kvalitetne aparate.

hahah, in motorola ima kvalitetne mobilce alkaj? hahah, z motorolo bognedaj da se dotakne kapljice vode.

Kar se tiče Huawejov; na drugih forumih jih zelo hvalijo, za te funkcije zelo ugodni. Lahko pa rečemo da so tej mobilci falš HTC-ji. Delajo jih baje u istem podjetju, le HTC se je uspel uveljaviti na našem trgu. Mogoče so materiali iz katerih so Huawei za odtenek slabši kot pri HTCju.

hahahaha Motorola naboljši telefon..hehehe nisem se tak dolgo nasmejal…Motorola je zgodovina….isto kot Nokia…..

Kar se tiče Huawei telefoni ji zelo hvalijo..zato ne boš nič zgrešil glede nakupa..

Če mene vprašate ne gre samo za en IP naslov, omenjenih dam in gospodov ne poznam, z zanimanjem pa prebiram aktualne diskusije glede na aktualne dogodke (npr. Severna Korea).

Najbrž tudi ne gre za tajne službe. Ne morem pa reči, da ne soglašam z nekaterimi ugotovitvami, da pač pripadamo EU in NATO (in seveda ne azijsko-korejskemu kulturnemu prostoru). Hvala.

Jaz imam Huawei Ideos X5, in mi dela super. Baterija je kot pri vseh adroidih(več ga uporabljaš, hitrej ti gre baterija), samo dobrega signala za internet pa ne dobiš vsepovsod.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close