Najdi forum

hrvatska

Banda Hrvaška, kampe so podražili in že tako so 2x dražji kot v tujini. bil sem v Djerbi za 300 eur cel tedn. …. pa lani v Turčiji isto, all inclusive, pa avion v tej ceni itd. Folk pa tak prjazn de ne morš verjet. ma ne grem več v

Evo, davno pokojni Tito se se iz groba gre neuvrscenost. Najraje obiskuje tamkajsnje sultane in njihove podloznike. Svoji rodni dezeli se je pa menda dokoncno odrekel.

Banda Hrvaška, kampe so podražili in že tako so 2x dražji kot v tujini. bil sem v Djerbi za 300 eur cel tedn. …. pa lani v Turčiji isto, all inclusive, pa avion v tej ceni itd. Folk pa tak prjazn de ne morš verjet. ma ne grem več v

Sej to je že splošno znano,da hrvaška za svoj denar nudi najmanj.Res ne vem,kdo sploh še rine na hrvaško?

mater,ste blesavi.vsako leto eno in isto.pa kaj za vraga vas moti ce gre kdo na hrvasko?saj gre za svoj denar.
vsi hvalite druge drzave,jaz sem bil enkrat v tuniziji in kaj sem videl?umazanijo,polno beracev,arabce ,ki so te hoteli okol prinest.no ,pa kaj.zato ne bom nikoli nikomur govoril,da naj ne hodi tja.tudi grcija ni nevem kaj.tudi tam moras paziti,da te ne ogoljufajo.povsod so dobri in slabi ljudje.

mates, popolnoma se strinjam z tabo. Sem bila v Bolgariji, Španiji in Tuniziji- katastrofa, cel teden smo srali in kozlali. Pet metrov za hotelom vidiš samo svinarijo. V Grčiji je bilo malo boljše, samo cene pa iste kot na Hrvaške. Se raje vsedemo v avto, odpeljemo v Dalmacijo, izberemo dober hotel in lahko jemo in pijemo vse kar nam srce poželi, pa nihče ne zboli. Pa tudi z hrvati še NIKOLI nismo imeli neprijetnih izkušenj, pa hodimo dol 18 let, včasih tudi 4x na leto. Je pa tako kot vsepovsod, če si ti prijazen bo tudi človek na drugi strani prijazen.

Julij*.Ne morem se strinjati s tabo.Mi smo bili tri leta nazaj izjemno prijazni z lastnikom apartmaja,ter z vsemi domačini.Pa nas je vrgel ven že drugo noč.Pa nismo bili neki žurerji,ampak družina z dvema malima otrokoma.Več napišem kasneje.Bili smo na Rabu.

Lani sva bila z ženo v Biogradu z Relaxom in njihovim prevozom.Nastanjena sva bila v hotelu ADRIA***, vse vključeno,augusta, 700 eurov za oba.Bila sva zelo zadovoljna in ne vem zakaj se nebi moglo poceni in prijetno letovati na Hrvaškem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close