Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek HRVATI

HRVATI

he he

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

He, he! Ko mački stopiš na rep …
Samo mimogrede, za konec tega pubertetniškega prepucavanja: v obrambi Slovenije sem bil bolj aktiven kot najverjetneje vsi udeleženci te debate, seveda pa ne na barikadah, ampak tam, kjer se je odločalo o priznanju nove države. Zdaj pa držite gobce in razmislite, kakšen je vaš prispevek naši (žal) skupni domovini …

Po tvojem bedastem pisanju vem,da nisi slovenec in bi svojo rit takoj prodal na jug svojim “zemljakom”.Pregovor pravi:če ti ni všeč pa pojdi drugam.Absurdno,da zagovarjaš barbarsko yu armado in praviš,da v Sloveniji ni bilo pravih vojnih spopadov.Otroška nevedna in prav neumno trmasta razmišljanja Realist.Ti,da si bil udeleženec na mestu,kjer so priznavali našo državo.Govori to komu drugemu in mu lagaj,mogoče ti bo verjel kakšen neveden klošar.Zelo žalostno pa je ,da se najde eden “realist”in takole blati upor Slovenije l.91 in ščiti in brani zločince:bivšo Yu armado.Sram te je lahko,ker živiš v Sloveniji in tako razmišljaš o “svoji”državi.

Drek nam je bilo lepše. meni je zdaj veliko lepše.

Ondi vse čestitke, zelo vredu si napisal, v vsem se strinjam s teboj, se ti pridružujem…..!

Lp, Uroš

Američani so zavezniki Slovencev, tebi prav ali ne.

Uroš hvala ti,poglej si kakšne bedarije piše (najbrž)južnjak REALIST.Poglej si kaj govori o Slovenski osamosvojitveni vojni.Kaj meniš ti?

vsaka čast- REALISTU in JOHANUSU, ker sta realna.Tako je bilo in konec.O kakšni vojni se govori tukaj,? i?? slovenci pa itak nemaramo nobenega, vzeli bi vse (samo da je zastonj) dali pa nebi nič. V tem je razlika med njimi in nami

Še eden “južni brat”,ki ima rad JUGOSLOVANSKO LJUDSKO ARMADO in mu je žal,da nismo več v Jugoslaviji pod Beogradom.Še eden,ki pravi,da v naši Sloveniji ni bilo osamosvojitvenih bojev,Še eden,ki bi raje živel in rajal s Balkanom.Nasvet:pojdi iz Slovenije v tvoj rožnati Balkan in bodi tam srečen.

Na hitro sem si prebral tega realista, ne morem verjet kaj piše ( JLA leta 1991 ni napadla Slovenije??), jo kdo pa jo je potem če ne Yuga??
Tako kot si napisal, mi ki smo še služili yugovojsko točno vemo kakšni so te južnaki, in me nebo nihče prepričeval da so vredu, no govorim v večini…..
Moti me pa to, da še vedno v Sloveniji živijo ljudje, “oziroma so dobili naše državljanstvo”, in to takšni ko so leta 1991 nas napadali rušili hiše pobijali in ne vem kaj še…
Očitno drži da nas je Slovencev zelo malo, in verjetno je potem tako da lahko udrihajo po nas, mislim da smo premalo samozavestni..?
Ne vem kako bi bilo če bi Slovenec v Beogradu v avtu navijal naše Slake ali kaj podobnega, tako kot južnaki pri nas v Sloveniji tiste njihove cigumigu in ne vem kakšne še. Nimam nič proti, rad bi samo to da se naj oni nam prilagajaji in ne mi njim, sem pa mnenja da je ravno obratno.

Lp, Uroš

Matr nm je blo fletn, ko smo stal ob cesti in mahal z zastavcam enmu kriminalcu… Joj, zakva ni več tega?!?! Jest bom šov kr na Kubo, tale demoskracija pa kapitalizem pa… To ni zame… ĐIZSKRAJST!!!

Ti še po tvoje povem:

O OVOJ ZEMLJI BIT ČE BOLJE TEK KAD SE PROMJENI NAROD A NE REŽIM!

Tole je sicer iz enega Alan Forda – ampak še kako res…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Vsi ste totalno zašli od teme. Je pa res treba takoj skoristit priliko za sproščanje nestrpnosti!

Takole menim SLOVENEC:

Hrvati se mal preveč visok nosijo! Dejstvo je, da živijo od slovenskih turistov – sam očitno tega še ne vedo, bodo pa zvedl, ko bodo ostal brez njih. Zelo so dragi, ponudit pa nimajo drugega kot sonce in morje. Jadran je sicer res lep in blizu… ampak, če potegneš računico, daš isto denarja za star in neugleden apartma + plaža + nekorekten odnos + zaj…. na meji – ali pa za grčijo, španijo, s to razliko, da se tam malo drugače obnašajo do turistov! So prepotentni in zato menim, da dialog z njimi ni mogoč. Žal so naši politiki preveč medli za “dialog” s hrvati. Morali bi biti nepopustljivi, uporabljati povračilne ukrepe in dialog v obliki “trgovanja”.

Jaz sem odpovedala dopust na hrvaškem. Letos gremo pohajat po slovenskih toplicah. Mene in mojega denarja ne bo nihče žalil. Niti ne bom nobenga prosila če ga hoče vzet! Mal ponosa je pa treba pokazat. Hrvatje to znajo. Mi pa…

MIŠ MAŠ zelo dobro in realno povedano.

Miš Maš bravo !!!!!!! plosk plosk…….

par primerov iz Hrvaške….

v kamp me z avtom niso spustili 15 minut pred šesto uro zjutraj…..ok….če je red je red…..menda ne sme bit prometa po kampu zaradi hrupa – vsi dostavni, 30 let stari tovornjaki, so se vozili po kampu od štirih zjutraj………
med pregovarjanjen z vratarjem se mimo pripelje ata švaba z mercedesom……. modela spustijo noter….. vratar mi je dal jasno vedeti da v kamp ne spušča samo slovencev…..

ignororanje natakarjev po oštarijah……čakali modela pol ure da je prnesu jedilni list……pol ga sploh ni blo več……..seveda mu nismo ostali dolžni….v sosednji štacuni kupili pivo se usedli za mizo in čakali……..seveda se je hitro spomnil da to ne gre……naročili bogato večerjo popili pir iz piksne ter šli………
maltretiranje slovencev na meji,ker pelejo s sabo karton pira…….čehi in švabi vlačijo s sabo prikolice pira……. u kampu so imeli čehi svojo štacuno sredi svojega tabora……..

Pred kampom visijo zastave držav…..slovenske zastave ni……
NA terasi zvečer napovedujejo najmanj v petih jezikih (nemško ,italijansko, hrvaško, česko, madžarsko, rusko, pa še neki se je trudil z neko skandinavščino……) polovica gostov kampa je Slovencev

Natakar ti ob 9 zjutraj ko mu naročiš KAVO Z MRZLIM MLEKOM reče da ne zastopi………

OK, sam nekaj mi v celi štoriji ni jasno? Kdo je tukaj idiot? Ma, jest vstanem in grem, če kelnarja v petih minutah ni k mizi. In me nikoli več ni tja… Pa še vsem znancem in neznancem spljuvam oštarijo.

Ti si pa na “dopustu” vztrajal tolk cajta, da se ti je vse našteto pripetilo? c,c,c… :(((

To se mi je zgodilo v dveh dneh (vikendu).

Glede kelnarja – če debilu ni jasn da hira postrežba prinaša več zaslužka (da ne bo kdo pameten – prej daš folku jest, prej pojejo, prej grejo, prej pridejo drugi…….) mu jest ne morm pomagat….. smo mu pač zasedli mizo za eno uro…… zaslužil pa ni nič…….. tko da- KDO JE ZDEJ IDIOT ?????

Sorry, če ti odgovor ne bo všeč, ampak, idiot je tisti, ki si pusti pokvariti vikend… Dvomim, da se je kelner sekiral, ti pa očitno se…

hehehe
se čisto nič ne sekiram……..
Z dopusti pri njih sem že zdavnaj zaključil…. tud vikenda nisem imel pokvarjenega….. (s punco sva šla samo na obisk k znancem v Poreč), kelnarju v oštariji smo se prav lepo nasmejali….. je blo zelo zabavno……

To sem napisal samo tko…..kot primer obnašanja hrvaške raje do slovenskih turistov…..kaj drugega od hrvaov tako ali tako ne moreš pričakovat…….

lp

Kaj naj vam rečem kakšna Hrvaška za dopust? pejte v Grčijo, Turčijo za 80.000,00 sit za ceu teden polni penzion, so full full prjazni zelo je lepo pa še polovica ceneje kot da bi šu na Hrvaško. Pa še kej maš vidt!
Ma kakšna Hrvaška, pa še obnašajo se zelo grdo do Slovencev ?

Lp, Uroš

Pravkar sem se vrnila iz dopusta na hrvaškem, vse super od postrežbe do osebja, morje super, lahko vse samo pohvalim in drugo leto ponovim.

Kakšna Grčija, trajektil…..

človek je svoje sreče kovač, kako pa ste se vi obnašali tam ? lahko ugibam.

Jaz sem s celo familjo v Istri pred kratkim preživel 10 dni. Edine slabe izkušnje sem imel pravzaprav s svojimi sonarodnjaki, ki so se lepo po domače parkirali na za nas rezerviranem in jasno označenem parkirnem mestu pred apartmajem…
Nečesa pa ne razumem: tle gor se neki modeli pritožujejo, da tujci pri nas ne govorijo slovensko, oni sami pa tam naročajo kavo v slovenščini. Halo!?
Saj ne da bi bilo na Hrvaškem vse idealno, daleč od tega, ampak zdravljenje lastnih kompleksov na drugih se mi zdi bolano.

Ma kakkšna ladja, avion tja in nazaj, 80.000,00sit !!!

Lp, Uroš

Petnajst let ali pa se vec hodim na Hrvasko in nisem imel enega problema na nacionalni osnovi. Ko prebiram to “pluvanje” po hrvatih se sprasujem, ce ni z menoj kaj narobe, ker nimam problemov z njimi.Jaz ugotavljam ravno nasprotno kot vecina, smo v privilegiranem polozaju proti ostalim turistom
Moj nasvet za vse, ki boste potovali na Hrvasko: ne obnasajte se tako kot npr. nasi novodobni demokraticni politiki (arogantni,prepotentni,samovsecni….)
Obnasajte se clovesko in vse bo OK.

uroš,

do mene se čist kul obnašajo, ker sem tud jaz ok z njimi…tako da je problem v tebi…in vsem tistim ki se tuki gor neki penite…

hvala rižolino

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close