Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek HRVATI

HRVATI

Čisto takole po domače bi vas vprašal.Kaj menite o teh Hrvatih ki spet delajo pizdarije na morju pa o tem da nismo ravno najbolj zaželeni kot turisti pri njih.Ali je z njimi sploh mogoč kakšen dogovor.Kaj menite.

Bla bla
Vsi so proti Hrvatom a na koncu grejo vsi tam
na dopust.

So malo bolj ponosni nase,na svojo državo,ki so si je težje izborili,kot mi.Imajo dober nacionalni odnos do svoje države in na konfliktne sosede gledajo nič kaj lepo.Res pa je,da nekaterim manjka človeške kulture(nacionalistom,podivjanim navijačem,provokatorjem…)

pa dej že nehajte s temi Hrvati, res že dobivam občutek, da ste najbolj nestrpni tisti, ki kar naprej gonite take in podobne teme. Na splošno pa še vedno velja, da se bo nekdo obnašal do tebe, tako, kot se ti do njega, zato bi bilo dobro, da se ti in tebi podobni najprej ozrete vase!! Vsaj enkrat za spremembo.

Teh je 90%.

kaj če bi se vi enkrat vprašal če je z vami kaj narobe?

prvo ste stalno pljuvali čez srbe in bosance zdaj so že hrvati….

američanom k pa mojga plunka niso vredni pa tolk v rit lezete da že čez grlo ven pridete….

Ali so nas leta 1991 napadli Američani ?Jaz bi te za eno leto poslal na služenje vojaškega roka v bivšo Jugoslovansko armado in bi južnjake dodobra spoznala.Potem pa bi te rad slišal.

Draga Smrketa kot prvo se nauči pisat v slovenščini.Tebi Ondi pa vse čestitke.

Kolikor jaz vem nas niso napadli Hrvati!!!!!
In s takim nestrpnim obnašanjem do Hrvatov nažalost samo podžigate sovraštvo.. A ni to žalostno?!

LP.

Napadla nas je JLA,ki so jo sestavljali HRVATI,Srbi Črnogorci,MUslimani,Albanci in Makedonci,nevednica.Preberi si knjigo.Janeza Janše:Premiki ali Slovenija na barikadah.

Jst sm pa za mal zamudil služenje v JLA.
To bi blo zakon.
Spoznal bi različne kulture: muslimansko, pravoslavno…
Mislm da te slovenec 100x prej na cedilu pusti
kot južnak.
Tam beseda nekaj velja. Pri nas pa….
Imel sem že kar nekaj šefov ampak boljšega
kot imam sedaj pa je prišel od dol pa še ne.

Mislim da to ni nobena nestrpnost do hrvatov,vsa ta leta z njimi pač nismo dosegli prav zaprav nobenega dogovora.Po moje se delajo norca iz nas in NAŠE DRŽAVE IN MI NIČ.

Kr Eden to drži,ampak bolje,da nisi služil v YU vojski.Bi spoznal kaj je to ponižanje,žaljenje,vpitje ,maltretiranje,ravnanje s slovenci kot s psi…Bi videl ti kulturo Balkansko.V negativnem smislu.V YU vojsko ne bi šel kot turist gledat zanimivosti,ampak podobno kot kak zapor,kjer ravnajo s tebo slabše kot s smetjo.Oladi malo,bodi vesel,da si služil vSl.vojski,ki je bila proti JLA pravi hotel in bolj podobna taborništvu.

Res je tudi pri meni v JLA ni bilo nič kaj drugače.Od ponižanja do vpitja ….v glavnem na Slovence.

bla bla, mamine scrkljane ritke. Kaj zdej jokcate, če ste bili eno leto v JLA, tudi jaz poznam fante, ki so služili v JLA pa noben tolk ne stoka, kot vi. Kaj pa včasih, ko so moški služili po 3 leta??? Prav res mora biti z vami nekaj narobe, kot, da ste samo vi služili daleč stran od doma. SO vas že pogruntali, kakšni ste, jaz bi vas še mal poslala na izpopolnjevanje:). STOKICE!

Dol mi visijo, če mi bodo šli na živce me pač ne bodo videli. V življenju je dost pomembnejših stvari kot ukvarjanje s Hrvati, s tem se naj ukvarjajo politi, saj so za to plačani.

jaz bi vse na isto špago obesil !!!!!!!!

In ti in “slo” sta nakladaška provokatorja. Brigajta se zase!

Ondi je zapisal:
“Napadla nas je JLA,ki so jo sestavljali HRVATI,Srbi Črnogorci,MUslimani,Albanci in Makedonci,nevednica.Preberi si knjigo.Janeza Janše:Premiki ali Slovenija na barikadah.”

Tudi slovenci so bili vmes. Se mi zdi, da ste malo “ajdčau”. Če nimate kaj delati ne delajte tega tukaj.

Samo berem Vaše nestrpne izjave in ne morem verjeti, da imamo vedno opravka z nekimi drugimi narodi. Po mojem mnenju smo v Sloveniji zelo nestrpni ljudje. Edina rešitev za nas bi bila, da zgradimo zid na meji kakor so ga zgradili Izraelci v Gazi in bi bili naši problemi rešeni. In potem bi se ukvarjali sami s seboj. Po moje bi se nam zmešalo in bi videli, da je najlepše ravno to da so drugi narodi,vere, da se jih spoznava odkriva in od njih uči kakor se oni učijo od nas. Kar se tiče pa nasilja, to je povsod ne samo v Hrvaški tudi tukaj v Sloveniji in v celem svetu, zato ne obsojajte nikogar.

Sem služil v JLA, kot tudi vsi Slovenci, ki so v bivši Jugi morali služiti vojaško obveznost (od kdaj so iz JLA Slovenci čudežno izpuhteli vesta samo Ondi, ki se mora tudi še naučiti pravilne slovenščine, in pa morda Janša, na katerega se sklicuje), zato mi ne tukaj bluzit o tem, kaj in kako je bilo! Če pa mislite, da je bila JLA kot vojska kaj posebnega, pa lahko poskusite v ameriški vojski. Mislim, da bi si v tem primeru zaželeli celo življenje služiti v JLA.
Sicer pa JLA ni napadla Slovenije ampak je zgolj na ukaz zvezne vlade poskušala zasesti mejne prehode, ki so jih prevzeli slovenski teritorialci in policija, kar je bilo seveda v nasprotju s tedaj veljavno zvezno zakonodajo. Ker so se slovenski teritorialci in policija temu uprli, je prišlo do manjših spopadov, ki s pravo vojno nimajo prav posebne veze (mimogrede, na slovenskih cestah vsako leto umre okrog trikrat več ljudi kot v tej strašni “vojni”, pa še med temi žrtvami je bilo precej civilistov, ki so umrli bolj po pomoti, kot “stranska škoda” kot bi rekli naši trenutni veliki prijatelji …). Seveda pa ta dejstva ne ustrezajo samozvanim slovenceljskim “herojem”, ki se petelinijo na kupu dreka. Bedno!
Slovenci raje pometimo pred svojim pragom predno se spravljamo na koga drugega. In mimogrede – za vsak sporazum morata biti dva.

Ja, Realist, prav imaš!
Pol pa loleki tistega Janšeka v zvezde kujejo, bog jih nima rad!
Janša, pa knjige, ja pajade!

SLOVENEC

Zanima me, če bi bil ti HRVAT, kako bi se ti obnašal v njihovi situaciji, kako bi ti branil meje in sprejemal razne sporazume, ki bi bili škodljivi zate oz. za tvojo državo, kako bi se ti obnašal v obratni situaciji, ali

če bi bil ti ITLAIJAN, AVSTRIJC, MADŽAR, kje bi bile potem po tvoje meje, pa kakšni bi bili potem sporazumi, do kje bi sploh bila SLOVENIJA, če bi bila in če bi ti na vse ponujene sporazume kar takoj pristal?

SLOVENEC – odgovori prosim

Pravkar sem prišel iz Trsta in veš draga slovenka s kom sem se skregal zaradi parkinga ob morju z Hrvatom

Stare mame so govorile HRVAT JE TAT in to drži.Pa še kako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close