Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hrvati razturajo 2

Hrvati razturajo 2

Kljub vsemu,vse kazebna rekordno turisticno sezono! Slovenija pa praxna. Razen pasteta-boni turistov. Itak. Cestitamo sosedom!

Kje pa ti živiš? Slovenija je prazna? Pokaži mi prazne namestitve v turističnih krajih.

V slovenskih turističnih krajih je skoraj nemogoče dobiti sobo. Še druga brca v temo. Ko bo na Hrvaškem naval mimo, bo tam vse prazno, tukaj pa do oktobra polno. Ali dokler nas ne bodo zaprli.

Odgovor na objavo uporabnika
dbvte, 03.08.2021 ob 14:46

Kje pa ti živiš? Slovenija je prazna? Pokaži mi prazne namestitve v turističnih krajih.

Ti pokazki kje naj bi bili tujci! :))

Imamo druxinski hotelcel. Samo slovenci s boni. O tujcih niti sence. In smo vsi ponudniki na isyem. Zalostna slika. Slivenec placa s boni in hodi kupovat hrano v Hofer!

Se ne da dobiti čisto nikjer. Smo spraševali na enem oddaljenem kmečkem turizmu. Do konca sept. niti ene postelje.

Hrvati imajo letos spet sezono. Koliko časa? Okužbe naraščajo, delajo se, da jih skoraj ni. Nihče se ne pazi. To bo veselo jeseni! Na žalost, pri nas :((

Mi4a, 03.08.2021 ob 15:12

Imamo druxinski hotelcel. Samo slovenci s boni. O tujcih niti sence. In smo vsi ponudniki na isyem. Zalostna slika. Slivenec placa s boni in hodi kupovat hrano v Hofer!

Tega, da imate zaradi bonov višje cene, kot bi jih imeli sicer, pa seveda ne poveš. Še kolcalo se vam bo bo bonih, ko se bo treba spustiti na realna tla in ublažiti apetite.

Se strinjam. Že kar nekaj let hodimo na drug del dopusta v butične hotele ali kmečke turizme v Sloveniji. Niso poceni, a je bilo vedno luštno.

Letos pa že drugo leto ne gremo. Je vse polno. Očitno nam bodo boni ostali neporabljeni.

Slovenija je polna le zaradi bonov.  Drugace bi bila veliko bolj prazna, vsi gremo raje na Hrvasko.

Hrvaska je res polna, vidim iz prve roke.  V Sloveniji pa vauceristi- njim gre pa tezko denar iz zepa.

Hrvasko so okupiral naliti anglezi, nemci in drugi. Nic ne zavidam gostincem in hotelirjem, vsaka kuna je posteno prigarana. Letos so se zatucani anglezi neverjetno spustil s ketne, povsod svinjarijo puscajo in galamijo. Vse te mine ko gledas to podivjano gamad.

Ja čestitke H, ki je izkoristila tržno nišo. Bravo. Tako se dela.

Dejstvo je, da je Portugalska, Španija, Grčija, Malta, Turčija, Egipt, Tunizija – da o kakšnih eksotih sploh ne govorimo – letos nedosegljiva, ker imajo matične države pač svoje zakone ( karantene kljub cepljenju, PSR plačljiv….)

Torej, ker je H pač izkoristila prednost, je pač polna.

Verjemi pa, da drugo leto oz. dokler ne bomo precepljeni, se bodo tuji turisti pač zopet prerazporedili po svetu. Razen zaplankanih Slovencev, lastnikov nepremičnin na H in najditeljev redkih neodkritih biserov, ki jih ne obešajo na veliki zvon.

Jaz imam tak biser v Turčiji. Naključna najdba primerljiva z loto dobitkom. In je pred korono cenovno s prevozom vred ceneje za 4 tedne kot pa 5 dni na H v app.

yerushalaim de oro, 03.08.2021 ob 16:41

Hrvasko so okupiral naliti anglezi, nemci in drugi. Nic ne zavidam gostincem in hotelirjem, vsaka kuna je posteno prigarana. Letos so se zatucani anglezi neverjetno spustil s ketne, povsod svinjarijo puscajo in galamijo. Vse te mine ko gledas to podivjano gamad.

Gamad so pasteta boni slo turisti? Vprasaj hotelirje kako se obnasajo!

Delam v turizmu. Tujcev ni in to je dejstvo.

1. So krivi pct pogoji

2. Si krivi boni. Navalili so najvecji revezi in ni prostora za placljive goste.

Tuj turist porabi v povprecju 4 krat vec od slovenskega (podatki surs). Ti boni so naredili nepopravljivo skodo!

Kako so boni naredili škodo? Saj to je tudi denar in prihodek. Da se ne porabi še več  morda imate premalo ponudbe.

Pa srečno, moji boni vas ne bodo omejevali pri nabiranju dohodka.

Anonimno 4115, 03.08.2021 ob 18:33

Delam v turizmu. Tujcev ni in to je dejstvo.

1. So krivi pct pogoji

2. Si krivi boni. Navalili so najvecji revezi in ni prostora za placljive goste.

Tuj turist porabi v povprecju 4 krat vec od slovenskega (podatki surs). Ti boni so naredili nepopravljivo skodo!

Če si ti v turizmu sem jaz Luka Dončić. Če pa si v turizmu si lahko samo študent občasno v strežbi.

PTC pogoj je v VSEH  E državah. In so prekleto bolj strogi kot pri nas. Osebno preverjeno v Španiji 14 dni nazaj. Tam cunjasta maska ali maska pod nosom NA PROSTEM ne preživi 100m. ko te že ustavijo in opomnijo.

Če ne bi bilo bonarskih revežev bi zaradi tujih bogatih turistov ti bil-a brez posla že kako leto.

Nisem revež, vendar če koristim bon ( plačilo ) pričakujem tudi storitev na nivoju.

In sem ga dobila. In za ekstra sem lepo plačala in bila zelo zadovoljna.

Ne morem iz svoje kože – zakaj revež?!!!!! ( grozljiv izraz ) ne bi smel iti na dopust?????? Če mu to plača država? no mi, ampak sem za

Pa še čisto mali namig. Tuj gost ki zapravi recimo 100€ – kolikšna je verjetnost da se vrne?

Domač gost, ki je zadovoljen in pusti 50€, bo to povedal prijateljem, žlahti, sodelavcem  – in se vrnil

Pravkar smo s prvega dela dopusta. Kjer smo bili delno na bone. Delno.  In dvomim, da lahko karkoli spodobnega dobiš samo na bone – ker jih preprosto ni dovolj in je treba nekaj doplačati  (razen, če poberete za eno letovanje bone vseh mam in očetov ter dedkov in babic).

Hrvate pa seveda tudi razumem – država v glavnem živi od turizma.

1925, 03.08.2021 ob 19:48

Če si ti v turizmu sem jaz Luka Dončić. Če pa si v turizmu si lahko samo študent občasno v strežbi.

PTC pogoj je v VSEH  E državah. In so prekleto bolj strogi kot pri nas. Osebno preverjeno v Španiji 14 dni nazaj. Tam cunjasta maska ali maska pod nosom NA PROSTEM ne preživi 100m. ko te že ustavijo in opomnijo.

Če ne bi bilo bonarskih revežev bi zaradi tujih bogatih turistov ti bil-a brez posla že kako leto.

Nisem revež, vendar če koristim bon ( plačilo ) pričakujem tudi storitev na nivoju.

In sem ga dobila. In za ekstra sem lepo plačala in bila zelo zadovoljna.

Ne morem iz svoje kože – zakaj revež?!!!!! ( grozljiv izraz ) ne bi smel iti na dopust?????? Če mu to plača država? no mi, ampak sem za

Pa še čisto mali namig. Tuj gost ki zapravi recimo 100€ – kolikšna je verjetnost da se vrne?

Domač gost, ki je zadovoljen in pusti 50€, bo to povedal prijateljem, žlahti, sodelavcem  – in se vrnil

Si revez. S 1.200 e neto mesecnega dohodka si se kako reven.

Ne Luka,ne razumes;

Drugod imajo pct pogoje a imajo ponudno,kulturne znamenitosti,lepe obale,otoke,plaze,jezera,itd.

Slovenija pa ima samo pct pogoje. Tujec nima nobenega razloga,da bi sem prisel,ko lahko gre na veliko lepse.

Na Hr.v hotelih ne potrebuješ PCT. Bone naj si pa nekam vtaknejo, dopust v Slo. na naši obali, nikoli in nikdar, v poscane toplice pa tud ne mislimo it.

fdiogpa, 03.08.2021 ob 15:08

V slovenskih turističnih krajih je skoraj nemogoče dobiti sobo. Še druga brca v temo. Ko bo na Hrvaškem naval mimo, bo tam vse prazno, tukaj pa do oktobra polno. Ali dokler nas ne bodo zaprli.

Ah ja fdiogpa, kolikor mi je znano, se VEČINA turistov, ČE SE, ustav v Slo spotoma, ko se vračajo iz Hr al drugih držav. Tako da, če bo do oktobra dost turistov v Slo (bi rada vidla da jih je), jih bo še več na Hr, vrjem.

Bla lan nekje do sredine decembra na Hr, turistov si vidu kr neki. Valjda dost manj kot med sezono, so pa kljub temu sra.nju ki ga imamo vsi, bli. In vrjamem da letos jesen  turistov ne bo nič manj, vrjamrm da jih bo še več.

Mi sprejemamo bone samo zato,ker tujih placljivih turistov letos ni.
Z boni si vsaj placamo stroske,ker s temi pasteta turisti dobicka ni.
Obnasajo se kot opice a to moramo pozret in upat na boljse case!
Ni slabsega gosta kot so Slovenci.

Ena južna neprijavljena, 03.08.2021 ob 23:30

Ah ja fdiogpa, kolikor mi je znano, se VEČINA turistov, ČE SE, ustav v Slo spotoma, ko se vračajo iz Hr al drugih držav. Tako da, če bo do oktobra dost turistov v Slo (bi rada vidla da jih je), jih bo še več na Hr, vrjem.

Bla lan nekje do sredine decembra na Hr, turistov si vidu kr neki. Valjda dost manj kot med sezono, so pa kljub temu sra.nju ki ga imamo vsi, bli. In vrjamem da letos jesen  turistov ne bo nič manj, vrjamrm da jih bo še več.

Samo mimogrede se ustavijo v Slo. Spustijo okužbe in dalje.

Tako je bilo že lani.

Pa ne me basat, da na Hr ni okužb.

Dva znanca sta fasala Covid v Istri pred dobrimi 14 dnevi. Sta se pazila, a kaj ko se ni nihče drug :(. Eden od njiju je bil celo cepljen.

Ničesar se ne da posploševati. Vse je možno. Upajmo pa na najboljše.

V Ljubljani sami tujci po hotelih.Hrvati se pa samo hvalijo in spet bomo zaradi njihovega širjenja okužb imeli pestro jesen. Vemo kakšen scenarij je bil lani.

Slovenija ne bo nikoli turisticna destinacija,ker nima za to ponudbe. Je lustna za emodnevni izletek. Kaj pa potem? Nic od nic.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close