Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hrvaško morje bo kmalu samo še za bogatune

Hrvaško morje bo kmalu samo še za bogatune

Za ceno najema senčnikov in ležalnikov na plaži lahko reveži jemo cel teden.
Mi reveži še na enodnevno kopanje ne bomo mogli.
[attachment=0]ležalniki.JPG[/attachment]

Glede na prepucavanje tu na monu, so največji bogatuni pavšalisti :)))

Na Bledu pa Slovenci sploh nismo več dobrodošli.

Revezi ne hodijo na morje.

Za vas reveže (od tam, delta plus dol!) je Soma.

Ljudje, vi se ne zavedate, da si bo turizem kmalu lahko privoščila samo še peščica bogatih. Saj vidite, da vse mastno zaračunavajo, kmalu bodo zaračunali še zrak. Minili so časi, ko je bil Jadran naš in je lahko šel delavec za 10 dni na morje. Zdaj delavec še za položnice ne zasluži.

Vse kar uporabljaš je treba plačat. Tko je.

Ja smo šli delavci na morje. Je SINDIKAT imel apartmaje pa prikolice. Kaj
pa danes da sindikat delavcu???

Taksni z dobro mobilno hisico v dobrem kampu sigurno.

Raje ne grem na morje, ce bi morala hoditi na plazo in najeti marelo in lezalnik. Brez prave sence sem raje doma.

Ne pozabi, da delavce “uporabljajo” tudi, a jih zelo slabo plačajo. Za koji kurac bi jaz potem morala plačat en senčnik, pa stol ali parking tako drago, če je moje delo tako slabo cenjeno.

Mi pa smo si letos v senci, v našem vrtu, za hišo postavili začasni, napihljiv bazenček. Taki so sedaj v OBI-ju v akciji, niti 60 eur. Natočimo vodo in se lepo hladimo doma. Kurc pa morje in gužva…
Tako smo lepo v senčki, imamo parking, na voljo veliko placa za ležat. Nema brisačkarjev, ki bi nam jemali plac… Pa tudi naše ležalnike lahko raztegnemo.

Zakaj pa bi si moral najeti ležalnik?
Na morju se kopa oz. plava.

In glede na to, koliko stokilometrov obale ima Hrvaška, se da tam najti več kot dovolj brezplačnih kotičkov s prijetno naravno senco na plaži.

Nehajte brezveze jamrat.

Letos sem odkrila kamp s ceno 11 ojrov na dan, vse všteto. Praktično ob naši meji.
Dalje, le nekoliko dlje je lepa plaža, brezplačna, niti za avto, z normalnim vecejem, celo luštno kavarnico ob vodi, zastonj trampolinom, mivko za odbojko. Tam lahko brez skrbi tudi kak dan prespiš in te nihče ne moti. Ljudje od domačinov, do vsh možnih tutistov, družine, mladi, s psmi. Vsi v miru in sožitju.

Tisti, ki pa se morate vedno in povsod drenjati, se pa dajte.

Blagor vam, ko imate hišo in vrt. Kaj pa mi v ljubljanskih stolpnicah, kjer se cvremo kot v peklu?

Tistemu bivanju v napol podrtih, razpadajočeh prikolah, s polomljenim pohištvom in pokradenim inventarjem praviš ti dopust? Pa wc-ji v kampih, vsi posrani, smrdljivi….cel kamp je vohal tiste sekrete.

Jao raja, nikoli ne boste preboleli socializma….. Imate spomin zlate ribice.

Tistemu bivanju v napol podrtih, razpadajočeh prikolah, s polomljenim pohištvom in pokradenim inventarjem praviš ti dopust? Pa wc-ji v kampih, vsi posrani, smrdljivi….cel kamp je vohal tiste sekrete.

[/quote]Očitno imaš res krajšega kot zlata ribica, sicer vam je pa danes lahko, ko ste toliko tumasti, da nimate sposobnosti si kaj zapomnit in potem nimate težav s spominom, sicer bi kljub temu da si totalno butastpo vedelo, da se je pokradlo in dražilo od osamosvojitve dalje in da danes usrane hodiš v isto prikolico, ki je pa zdaj že res podrta, takrat bila pa nova. Za dan preživetja v njej moraš pa delat en teden.

Fu.kat al pa denar nazaj.

[/quote]Očitno imaš res krajšega kot zlata ribica, sicer vam je pa danes lahko, ko ste toliko tumasti, da nimate sposobnosti si kaj zapomnit in potem nimate težav s spominom, sicer bi kljub temu da si totalno butastpo vedelo, da se je pokradlo in dražilo od osamosvojitve dalje in da danes usrane hodiš v isto prikolico, ki je pa zdaj že res podrta, takrat bila pa nova. Za dan preživetja v njej moraš pa delat en teden.
[/quote]

hej ti, drkač na FKK plažah, ne pišem od osamosvojitve dalje, ampak o nastanitvah v času Juge. Bo šlo?

Očitno imaš res krajšega kot zlata ribica, sicer vam je pa danes lahko, ko ste toliko tumasti, da nimate sposobnosti si kaj zapomnit in potem nimate težav s spominom, sicer bi kljub temu da si totalno butastpo vedelo, da se je pokradlo in dražilo od osamosvojitve dalje in da danes usrane hodiš v isto prikolico, ki je pa zdaj že res podrta, takrat bila pa nova. Za dan preživetja v njej moraš pa delat en teden.
[/quote]

hej ti, drkač na FKK plažah, ne pišem od osamosvojitve dalje, ampak o nastanitvah v času Juge. Bo šlo?
[/quote]
Saj pravim, da si pretumasto, da bi lahko govorilo o spominu, ne? In dokler ne bo poštene prevzgoje totalno zabitih črednih in nesposobnih dripcev za karkoli, kot ste, se ne more nič izboljšat, ker ste v večini.

To, kar takrat. Saj veste, da sindikalni turizem še obstaja?

[/quote]
Saj pravim, da si pretumasto, da bi lahko govorilo o spominu, ne? In dokler ne bo poštene prevzgoje totalno zabitih črednih in nesposobnih dripcev za karkoli, kot ste, se ne more nič izboljšat, ker ste v večini.
[/quote]

Ti ves dan v razlišnih temahnekaj “praviš”, pa seveda nabijaš same neumnosti. Neko svojo “resnico”, ne glede na to, v kateri temi se nahajaš. Vedno pa nabijaš v tri krasne jasne. Pa tole tvoje nagovarjanje ostalih uporabnikov foruma v srednjem spolu je tudi že prav patetično. daj se umiri, bebček.

Blagor vam, ko imate hišo in vrt. Kaj pa mi v ljubljanskih stolpnicah, kjer se cvremo kot v peklu?
[/quote]

Bivakirajte v stopniscu, ki je hladnejse od okolice. Ali pa piknik na zelenici.

Sicer boste pa septembra ze spet sinfali meljubljanske podezelane, cim vrocina popusti.

Ne pozabi, da delavce “uporabljajo” tudi, a jih zelo slabo plačajo. Za koji ****** bi jaz potem morala plačat en senčnik, pa stol ali parking tako drago, če je moje delo tako slabo cenjeno.
[/quote]
Je res kar praviš. Vendar ne senčniki ne ležalniki na plaži nimajo nič s tem. Če ne želiš ga ni treba vzeti. Če ga vzameš je pa treba plačat.

Sem eni revni lredlagal da jo častim 3 noči HR moja če mi ga vsako noč 2x potegne.
Je rekla da tako poceni pa ona ni
A bi ji moral rečo da lahko 5x

[/quote]
Jah, potem pa nisi reževe. Sicer pa raje manj jambri in razmišjaj kako bi dodatno zaslužila. Butl TM že ponuja šiht…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close