Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek hrvaški bencin

hrvaški bencin

Baje imajo Hrvatje ful slab bencin in dizel in da škoduje avtu. A kdo kej ve o tem?

Mi smo za vikend tankali, pa ni bilo nič narobe !

En teden nazaj so na Valu 202 govorili o tem. Baje je res mnogo slabši bencin in ga ni priporočljivo tankat. Rečeno je bilo, da enkrat pravzaprav ni nobenkrat, več je pa že riziko za avto.
Moj avto je lani po tankanju na Hrvaškem začel cukat, tko da je moral k mehaniku, ki seveda ni ugotovil nič. Po vrnitvi v Slovenijo je bilo vse OK. Finta je v oktanih al neki takega.

Ravno ta teden je sorodnik, ki je v tej stroki, nekomu popravljal avto. Ni mu vžigal in grozno se je kadilo za njim. Vse so pregledali in vse je bilo vredu. Potem se je lastnik spomnil, da je na hrvaškem tankal in od takrat mu nagaja. Torej bo res to.

Jep, INA ima zanič stare rafinerije in zanič bencin. Paca motor in smrdi za avtom. Če se da, se izogibajte pogostemu tankanja n Hrvaškem. Diesel isto, kar naenkrat vam bo poraba močno narasla. Torej iz srca priporočam, slovenske ali, če hočete, evropske pumpe…

“Torej iz srca priporočam, slovenske ali, če hočete, evropske pumpe…”

Do nadaljnjega je Hrvaška v Evropi. Ti pa tankaj na afriških ali, če hočeš, na azijskih pumpah, ki se začnejo tam nekje pri Istambulu.
Mislm, tu mač!

Kakšna jeza, ti pa sigurno nisi Slovenec…….
Ne vem zakaj se razburjaš, če je tako kot pravi večina bo že držalo, he,he…….
Tipično za južnake, takoj napad oziroma grožnje…….!

Lp, Uroš

Spoštovani jestosebno!
Nikogar nisem hotela prizadeti. Hotela sem le dobro. Na žalost pa je to res, kar sem napisala. Ne zato, ker so to hrvaške pumpe oz., ker bi imela kaj proti Hrvatom. Pravzaprav vsak dan poslovno sodelujem z njimi, delam pa v naftni branži. Z Evropo sem mislila EU, ker imamo drugačne standarde. Ne bodi tako nestrpen in želim ti čim manj stroškov pri avtomehaniku.

Te pozdravljam!

že vredu, res je to, da imajo sosedje slabo gorivo ampak je tudi res, da so šli naši delat raziskavo po slovenskih pumpah in so ugotovili, da imamo zelo kvaliteten bencin oziroma, da ni nič narobe z njim. Razlika je pa v tem, kdo je delal raziskavo, na hrvaškem je to delal Hak(avtoklub), in to po vseh pumpah po hrvaški, pri nas je pa to delal mislim da sam Petrol, ne vem točno ampak na dveh treh pumpah…..in tu je sedaj catch, taisti hrvaški avtoklub je delal raziskavo tudi na slo pumpah in ugotovil, da je gorivo na slo pumpah glih tako slabe kvalitete….

Tudi jaz sem slišal,da ima Hrvaška INA bencin slabše kvalitete,zato preden greste na Hrvaško napolnite rezervoar.

Za hrvate je vse boljše od slovenskega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close