Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hrvaške avtoceste

Hrvaške avtoceste

Hrvaški državljani so se zorganizirali in delijo navodila turistom kako se izogniti njihovim avtocestam,ker so obupno predrage cestnine.

tja hodijo samo izmečki

Res? Mi gremo čez 14 dni na morje in gremo po avtocesti do ploč. Torej do konca avtoceste. Bom zelo vesela, če bo kdo objavil ta navodila tudi na internetu

Res? Mi gremo čez 14 dni na morje in gremo po avtocesti do ploč. Torej do konca avtoceste. Bom zelo vesela, če bo kdo objavil ta navodila tudi na internetu
[/quote]
sram te je lahko izdajalka ki leze debilom v rit

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dragi-turisti-ne-vozite-se-nasim-skupim-autocestama-i-ne-hranite-nase-lopove-evo-besplatnih-puteva/963429.aspx

Hvala lepa

Mi gremo zanalašč na hrvaško morje zaradi kre tenov ,ki silijo ljudi,da ne bi šli.

Mi smo ze do sedaj hodili naokoli. Saj je v rdu oznaceno in sploh ni problem najti normalne poti.

jaz sem se pa v času Juge, ko še ni bilo avtocest nažrla the njihivih starih cest in grem sedaj z veseljem na avtocesto, sploh, ker sedaj potujem z avtodomom in je bolj na easy kak del prepeljat po avtocesti.

Ne govori zanalašč. Odgovor je, da je blizu, poznaš jezik. S sabo prineseš karton paštet in dol samo kruh kupuješ. Za kaj več ni denarja ali pa je predaleč.

To je pravilen odgovor. Ne zavajaj

[/quote]

Odvisno od kje greš in po kateri strani… Če greste čez Reko, potem poznam eno, ki se ji lahko izogneš in prišparaš 9kn. Na mejnem prehodu Rupa greš takoj dol iz AC (izvoz Rupa) in se pelješ vse do uvoza Jušiči… Tako se lahko izogneš cestni vse do Reke, Krka… Pot se ti pa podaljša ne več kot za 3 min, ker stara cesta je prazna. Pa še izogneš se čakanju na cestnini. Torej če je gneča še več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close