Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hrvaška z letalom

Hrvaška z letalom

Letos bi z družino radi šli na poletna počitnice v Dalmacijo, najraje z letalom. Najdem ponudbe le s svojim prevozom ali avtobusom.
Se najde na netu kje možnost letovanja v Dalmaciji z vključenim letalskim prevozom? Mi lahko date kakšen link?

HVALA vsem, ki mi boste pomagali.

Turistične agencije (Kompas, Relax,…) vsako leto ponujajo pakete avion + hotel/apartma.

to pa sploh ni problema… pokliči na agencijo in reči naj ti uredijo še letalski prevoz…(lahko pa si ga urediš tudi sama)

pa saj je šele januar. kolk ene ne morete pričakat……

Vendar bodi pozorna. Obljubljajao recimo prevoz na Korčulo z letalom. Letiš v Dubrovnik, potem pa ladja ali bus. Nazaj pa enako.

Izberi letališče, ki je res blizu, recimo na Bolu.

Haha, ti pa si brihtna. Verjetno te z letalom peljejo na letališče, a se ti ne zdi?

Povsod je v paket počitnic z letalom vključen tudi transfer z letališča do hotela. In po eni strani se je bolje eno uro peljat z avtobusom (še malo okolice vidiš), kot pa da dopust preživiš v neposredni bližini letališča in imaš vsakih 5 minut avion nad glavo.

Transfer do Hvara ali Visa je pa nekoliko večji podvig, ker se gre z ladjo, za otroke zna bit pa tudi to zabavno.

Če mislis, da sem brihtna, zato, ker imam letno vsaj 20 letov v svojem dnevniku, nekaj tudi z dvema malima otrokoma zraven, potem to drži. Bila sem tudi na že vseh omenjenih letališčih v HR. In pregledala kar nekaj ponudbe. Nekateri nimajo občutka, kaj pomeni, da te z letalom odpeljejo do najbližjega letališča, potem pa še nekaj ur z ladjo.

In razlika je, če te z Antalije odpelje kliamtiziran avtobus do hotela (tudi 3 ure stran) ali pa Liburnija iz Dubrovnika do Korčule.

Ampak verjetno ti je kljub tej razliki v udobju jasno, da letalo pač potrebuje letališče za pristanek in da je (milo rečeno) nerealno pričakovat, da boš šla z avionom direkt na Korčulo. Takšne izjave so na nivoju tiste šaljive pritožbe razočaranega turista (Mamicu vam je*bem šalabajzersko, kaj niste povedali, da je v Egiptu vroče).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close