Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Hrvaška popevka za evrosong 2004

Hrvaška popevka za evrosong 2004

Včer sm bla sam zarad DORE (hrvaške popevke) do polnoči pokonc.Nism si mogla kaj da ne bi pogledala do konca katero pesem bojo izbral,ker so ble letos vse porazne.Z razliko od drugih let,ko so nas na evrosongu našišal,bodo letos naši boljši.To je seveda samo moje mnenje,lahko pa da bo ljudem ravno ta komad všeč.Zmagal je en tip z balado DAJEŠ MI KRILA,pevec pa mislim da je IVAN MIKULIĆ.Balada je v stilu (ne vem,najbolj blizu mu je) Gorana Karana.Sej men je Karan ful u redu,sam ta tip mi je pa tko antipatičen pa se mi zdi da komad sploh ne paše na evrosong.Ampak tko pač je,mogoče se motim,pa je drugim všeč.Sej za ene par naših komadov tud vela da sm jih mogla najprej 10x slišat,da mi je sploh ratal všeč.Čeprou naša Stay forever mi je šla pa koj v ušesa.Tale mi pa ni ostala v spominu-vem,da je nekaj časa mirna,potem pa tisto značilno poudarjanje in malo hitrejši ritem,pa tip skoz cel komad samo krili z rokami…

Ne vem.Če je še kdo gledal,prosim za mnenje.Jaz navijam za Platin,čeprou so mi bli hrvaški komadi vsak let boljši od naših.

Evrovizija je takole – nikoli nihče ni zadovoljen z izborom in vsi smo potem pametni. Gledala sem tudi Beovizijo kjer je zmagal Joksimović, ki je če lahko rečem tam zvezda, pa spet niso bili zadovoljni.
Kar se hrvaške Dore tiče, sem zdajle poslušala komad na njihovi strani in je tipično hrvaški komad….kaj več se pa ne bom obremenjevala s tem.
Mi je popolnoma vseeno kdo gre naprej in kdo ne….vključno z našim Platin-om.

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Meni tudi ni preveč všeč njihova pesem, ampak mi je pa še vedno boljša od naše. Pač ne maram naše pesmi in še manj mi je všeč njena izvedba.
Je bilo pa glasovanje za zmagovalca precej dolgočasno, ker je pevec, ki je tudi zmagal, skoraj vedno pobral 12 pik. Jim mora biti že všeč. Karma je po melodiji hudo spominjala na eno drugo pesem, favorit Noah je bil pa eno samo piskanje, kolikor sem ga slišala.

Tudi jaz sem spremljala Doro. Moram priznati, da je bil izbor povsem na mestu, saj je komad res OK.
O naaih dveh pa ne bi…
Sta tako vizualno kot tudi melodicno porazna…
Sicer pa je moj favorit Joksimovic z LANE moje!
Komad, da se ti srce zaustavi, pa se glas in stas, da se pade u nezavest…hehe

lp

Ne maram 95% hrvaške glasbe ..nikol nism gledu in se zanimu za DORO in nikol se ne bom…

kok mi gre na živce k tok slovencev posluša hrvaško musko… pa tok je bedna, osladna, zlajnana da je groza.

No sej Slovencev k poslušajo HR musko je resnici na ljubo vedno manj… poslušajo po večini razne mamice ..pa ostali starejši jugo nostalgiki k misljo da je blo v jugi bolš… fakof

no ja EMA je pa tut za ljudi s podobnim glasbenim okusom..nikakršnim.

lp

Kaj pa imas ti proti yu nostalgikom?
Ce ti tema ni vsec jo preskoci!
Sicer pa priporocam ogled KAJMAK in MARMELADA, kjer se bos nasel in videl kaksni Slovencki smo …
PA vzem robcke s sabo!

Sicer pa drzi jezik za zobmi!

Hm, sori, ampak ponazarjati jugo nostalgijo s sodobno hrvaško glasbo je pa mejčken zgrešeno.

New Report

Close