Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hrvaška obala pa narava & stuff

Hrvaška obala pa narava & stuff

BOLNIKI

Na ker otok oz. kraj hodiš, če ni skrivnost?

Marko, hodimo na otok Krk, v vas,ki se imenuje Polje. Maruša, hvala za kompliment, najbrž te mama ni naučila kako se je treba obnašat, ko boš velika punca!

Joj, joj, joj…

Pa glih vi govorite o neki kulturi hrvatov, ki se znate sami tako lepo obnašat.
Prav veseli vas bi bili povsod kamor bi prišli!
Namenjeno Maruši in njej podobnim.

Zakaj bi ti mi iskali? Sama si poišč.

Nina, Hrvaški turizam ne bo propadel tudi brez tebe, ke verjetno za preživljanje dol pelješ vse s seboj, da boš bolj poceni skoz prišla verjetno se tudi ne prijaviš, da ne bi takse plačala (ogromno se jih tudi tako hvali). Žalosno je da hodijo kontrole in iščejo neprijavljene, drugih neprijavljenih razen Slevencev mislim da ni. Takih na Hrvaškem res bolj da ni, ker imajo dosti svoje bede ne treba jim še dodatna beda kot si ti in tebi podobni.
Ni treba tu propagando delati kam naj grem letovat. Vsi tisti, ki to tukaj delajo so bedniki podobni kot je Kekec. Revež se pritožujejo za 2 kuni (cca 70 SIT) za pogled na luno. Kaj vse tukaj prodajajo, pa če me ne zanima jaz grem mimo njih in je stvar rešena. Pa škoda besed za take bolane ljudi kot si ti in tebi podobni.

dragi xx, ce se nisi opazu so takoj po vojni, na hrvasko hodil samo slovenci in ravno od teh bednikov je prezivel hrvaski turizem. ce si mal pogledas kdo zdej hodi in kdo tam pusti kaksen evro ti bo spet takoj jasno da so to bednii slovenci. ne mi rect da je en nemc ki pride s polnim karavanom in ki pri vecerji spije dva deci radenske ( ce v stirinajsih dneh sploh odide na vecerjo) san vsakega turisticnega delavca. da ne govorim o cehih in njim podobmim ki v tednu dni ne zapravijo desetih evrov.
in po vsem tem imas ti se obraz govorit da smo slovenci slabi gostje. hrvatje boste morali malo bolj ceniti svoje severne sosede, ker drugace se vam bo zgodilo da bodo odlsi v druga letovisca ki ze sedaj za isti denar ponujajo precej vec( mnogo prijaznejsi turisticni delavci, bolsi hoteli…)
no pa da ne bo prevec lp

Dragi panter nisi ti razumel kar sem napisal, nisem napisal da so bedniki Slovenci ampak tisti ki razpihujejo prikrito sovraštvo pa ni važno kaj so. Tudi ti spadaš med njih. No panter škoda je besed za vse take ker si tudi sam prikrit, tebe žulji kaj drugega ne pa turizam, ah pa rekel sem že, da škoda, besed za take tebi podobnim.

s cem pa jaz napihujem sovrastvo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close