Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hrvaška – lepo prosim za pomoč!!!

Hrvaška – lepo prosim za pomoč!!!

Sitacija je taka: s kolegico in tremi pikci, dva eno leto in eden 3,5 sva imeli rezervirano morje na Lošinju, in sicer od 5. do 12. septembra.
Iz takih in drugačnih razlogov (predolgo, pa saj niti ni važno) so nama danes zadevo odpovedali. Midve pa res žalostni…

Ker vem, da ste večinoma z dopusti zaključili, mi prosim dajte kakšen nasvet, KAM naj zdaj greva. Ker je za dopust letos že šlo kar nekaj denarja, bi imeli zdaj kako poceni varianto, preprosto. Majhen apartma, za dve (osebi z dodatnim ležiščem) kjer bi se lahko vsi podrenjali, npr. zakonska postelja in raztegljiv kavč, malo terase, pa blizu morja. Tako, da je primerno za majhne otroke. V poštev bi prišel Lošinj, Cres, Krk in pa nekako od Krškega mostu do Jablanca.

Pripravljeni sva odšteti do 30 EUR na dan. V septembru ne bi smel biti to problem.

Ker vem, da ste bili kje, kjer ste bili sigurno zadovoljni in da bi se dalo najti kaj takega, kar bi ustrezalo najinim zahtevam, vas LEPO PROSIM, če mi poveste. Vem, da je – ampak najti!

Vsem, ki si boste vzeli čas, stokrat hvala!

LP, Ana

daj mal na iskalnik kako frazo “last minut”, al pa kar konkretno lokacijo kamor bi šla rada. Če si znala pridit na forum verjetno ne bi smel biti problem to najti. Sicer je pa tudi v Sloveniji lepo, kake Terme Olimia al pa kr kaj drugega.

Hvala za prijazen nasvet. Če bi v celoti prebral moj post, bi videl, da sem spraševala za variante na podlagi lastnih izkušenj. Čeprav imam bolj malo časa, bom očitno res morala po par ur viseti na netu, da bom kaj pametnega našla.

Sicer pa, če nimaš kaj pametnega napisati, tudi brezveznih nasvetov ni treba. To kar si mi napisal vem tudi sama.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close