Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice HRVAŠKA DOPUST DA ALI NE??

HRVAŠKA DOPUST DA ALI NE??

Zanimivo, da se take in podobne teme odpirajo pred sezono, nikomur decembra ne pade na pamet, da bi začel s takimi, bom rekla provokacijami. Leta hodimo na Krk (Polje) in postal nam je drugi dom….zmeraj nam je težko, ko moramo nazaj. Bolj prijaznih ljudi, ki sem jih spoznala tam, nisem še srečala. Slovenobanc pozdravi nam Krk!

Da, vendar bo potrebno se posebej pazit !

Razlik med srbščino in hrvaščino je cel kup, npr: prijatno – dobar tek, kesica – vrečka ( ne vem kako je v hrvaščini ampak se mi zdi da ni kesica)…jaz potem nikoli ne vem kaj naj rečem…lp

Pozdrav,

mislim, da si tole vase pismo zasluzi vse pohvale.
Ze dolgo nisem prebrala, takšnega iskrenega, čustvenega izliva. No preostalih odgovorov se ne trudim brat, po eni strani razumem njihov odziv…priznam, da tudi mene kdaj vrže iz tira kakšna stvar, vendar se trudim bit do ljudi takšna kot si želim, da so oni do mene…je pa res, da ni vedno tako in takrat se pokaže kakšen je kdo…
Skratka resnično me je ganilo vaše pismo in želela sem to tudi povedati. Morda si bodo drugi tole drugače razlagali, mi je vseeno. Z primitivneži se ne obremenjujem.
Nas je majhna peščica in jaz sem tista med njimi, ki vas razume bolje kot si mislite…morda kdaj o tem..morda tudi ne…ni pomembno.

P.s. Jaz sem tista ki vam je prej poslala mail in sliko morja in če želite se lahko te teme dotakneva tam.

Ala bok! 🙂

P.s. Prvih 10 let še v Jugi sem vsako leto dopustovala v Bolgariji (korenine:-), zadnjih nekaj let in še veliko naslednjih let, upam, letujem na lipom Jadranu.

Lahko noč vsem.

jaz že nekaj let nisem dopustnikoval na hrvaškem, zato me ta grožnja hrvaških navijačev niti ne skrbi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close