Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice HRVAŠKA DOPUST DA ALI NE??

HRVAŠKA DOPUST DA ALI NE??

DOGODKI NA ROKOMETNEM PRVENSTVU V LJUBLJANI SO ŠE VSEM DOBRO ZNANI. MENE PA ZANIMA KAJ MENITE O HRVAŠKIH KOMENTARJIH, KI NAPOVEDUJEJO ODLIČNO SEZONO ZA HRVAŠKE VULKANIZERJE, O SLADKEM MAŠČEVANJU, KI NAJ BI ČAKALO SLOVENSKE GOSTE NA DOPUSTOVANJU PO HRVAŠKI OBALI ???, PRIMER IZ SAMOBORJA, KO JE BILO POŠKODOVANO VOZILO S SLO REG. TAB., IRONIJA PA JE DA NAJ BI TO VOZILO UPORABLJALA NJIHOVA SMUČARKA NIKA FLAJS????
TOREJ, HRVAŠKA LETOS DA ALI NE ?

Paranoik…

Pa ne se dret!

ne sekiraj se vec ko vmret ne mores!

Že res, da bi Hrvatje najraje videli, da bi turisti prišli do Bregane , pustili denar in se vrnili od koder so prišli, toda tudi njih zanima samo denar in bodo tisto tekmo že preboleli, če je že niso.Zato kar na Hrvaško,če nimaš druge ideje.
srečno!
lp
dani

Mene to sploh ne skrbi….. tko in tko ne bom “mojega tako dragocenega” dopusta preživljal na hrvaški obali…. mogoče sam kak vikend dol skočil da ne pozabim okusa in vonja po slanem… Mislim pa da se bodo do takrat hrvati že malo ohladili….

Me pa skrbi kaj bo, ko jih bomo v FINALU olimpijskih še enkrat premagal! To bo šele udarec. Tisti teden pa res nebo dobro bit na hrvaškem….. :)))
A

Zadnja sprememba (09-02-04 11:11)

Mam tolk zapolnjen urnik s potepanji za par let vnaprej, da na Hrvaško tudi pomislem ne. Pa tudi ene 2/3 leta nazaj sva jo s tipom prevozila po dolgem in počez, tako da ni ostalo več veliko zanimivih kotičkov. Da pa bi ležala pod borovcem cel teden in se pohala na soncu, ta filozofija pa je mene zapustila že kar nekaj let nazaj. Torej zame odpade, pa tudi če ne bi šla nikamor drugam, bi rajši ostala doma in lazila po tolminskih grapah, je veliko bolj zanimivo kot se gužvat na plaži.

Lep dan Tina

Tudi moj dopust je predragocen za praženje na hrvaškem soncu, zato me ti dogodki ne zadevajo osebno.
Bolj me pa skrbi dejstvo, da se je luknjanje njihovih avtomobilskih gum že dogajalo pri nas, v Sloveniji. Ja, sramotno, naši sodržavljani so to počeli….

Že nekaj let ne dopustujemo na Hrvaškem. Je drugje veliko lepih, prijaznih in cenejših krajev. Se nimamo namena vračati na njihovo obalo.

…mi gremo ponavadi za kak dan, tud nas je minilo praženje na soncu..Tko kot je eden napisal, malo rit zmočit, pa malo slane vode popit, pa je!

Totalno so se nam zamerili in ne mislimo več glave nastavljat tem purgerom.Ne prenesejo poraza in kar jih še bolj grize je to,da Slovenija gre v EU ,oni pa še nekaj let ostajajo na Balkanu.Nisem panična ali paranoična,samo obljubljajo nam vse najslabše na dopustu pri njih,tako,da je za razmiselt ali se splača imet težave,a ne?????

Na hrvaško ne hodim na dopust že več kot 10 let. Škoda denarja in dopusta, sploh pa je še toliko lepsih, bolj prijaznih in neodkritih destinacij drugje….

Niti pod razno…

Tako kot je že zgoraj napisano, mogoče bom skočil kakšen dan malo noge namočit.
Za poležavanje na plaži pa nimam potrpljenja, postanem živčen zaradi neaktivnosti.
V glavnem če povzamem, rajši potujem in tako izkoristim prosti čas!

NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaz bom gotovo šel za nekaj dni na rab na oddih po stresnem vsakdanjiku, vseeno so mi tisti dokaj osamljeni mivkasti zalivčki zelo všeč, da grem dol pa ne potrebujem niti agencije niti letališča in če se odpravim nekaj ur po polnočjo sem v jutranjih urah že dol. Zaradi tekme pa mislim, da vsaj na obali ne bi smelo biti problemov.

Jaz bom šla tja na dopust tako kot hodim že zadnjih 15 let. Če je bilo vse v redu v času, ko se je dogajal razpad Jugoslavije, mislim da zaradi ene tekme ne bo nič drugače. Pa brez panike.
Tatjana.

sam ne pol jokat,ko bojo kakšne težave!!!!

Obiskala sem ze precej razlicnih destinacij-sredozemlje, tropi, mondena mesta itd. itd. Pa se vedno vedno vrnem v dalmacijo. Zame so to najlepsi kraji na svetu. Pa se nikoli ne guzvam na plazi(sovrazim), niti ne lezim pod borovcem, niti ne namakam riti v morje. Pa tud GSM signala nimam.pa dnevni casopis(le hrvaski) pride sele pozno popoldne ali zvecer, ce pride. Moja strast so ribolov, potapljanje….
Z ljudmi nimam nobenih slabih izkusenj. Ce kaj rabim, lahko vedno racunam na njihovo pomoc. Se celo prijateljstva sem si ustvarila.
Ne prenesem pa fancy apartmajev, all inclusive fint, hotelov ipd. in raznih mnozicnih destinacij.
Kar se sporta tice, pa me ne zanima. Tudi nasi navijaci so svojega denarja vredni. Naj zmaga tisti, ki je boljsi- ne podlegam mnozicnim slovenskim sportnim psihozam. Vsec so mi tudi hrvaski sportniki (smucanje, tenis, nogomet). Vsak se trudi.

Eni pa imajo čas premlevati že zdavnaj minule stvari.

Eni pa brat in pisat.

No, pika, ne se hudovat name. Saj ni bilo mišljeno tebi. Jaz se s tabo povsem strinjam. Ta forum naj bi bil namenjen nasvetom in izmenjavi izkušenj, ne pa premlevanju že zdavnaj minulih stvari. Vsak pač gre tja, kamor hoče, a ne? Meni je na Hrvaškem všeč, saj tja hodimo že preko 30 let. Drugi pa gredo pač drugam. Sicer pa je tema foruma “Kam na počitnice” . Pozdravček!

Vidim, da sta tukaj v večini dva tabora:

1. tisti, ki hodijo stalno na Hrvaško in bodo zopet šli
2. tisti, ki itaq ne hodijo na Hr., ne prenesejo “onih naših” in tudi ne bodo šli tja na počitnice….

Iz skupine 2 je tudi največ paničarjev, ki svarijo pred nevemkakšnimi nevšečnostmi…..
V večini primerov so težave tam, kjer jih iščeš…..

lp

Hja, to pa je res. Sicer pa prenapeteže najdeš vsepovsod. Lep dan vsem, imejte se lepo.

Pupica, se ti opravicujem!
Jaz nimam nic proti juznim sosedom, proti nikomer.
Jaz sem v lepo naso tolk zaljubljena, kljub temu, da sem ze veliko videla. Sem hotla ljedem povedat, da ni Hrvaska samo guzvanje na plazi…Sicer pa res, odvisno, kam gres.
Jaz osebno cim dlje od ljudi, GSM-ja, zabave, vrtiljakov, sladoledov, plesov…
Zarad sporta mi pa ne pride na misel, da ne bi sla dol.
Obnasajmo se sportno!
Lep pozdrav vsem!

Meni osebno je Damacija zelo všeč..recimo septembra, ko ni več toliko turistvov..mi pa mentaliteta hrvatov ni ušeč…in letos po enem mesecu indije…sva se še za 14 dni potepala po dalmaciji in črni gori…ter predvsem po hrvaški doživela lepe in pa tudi malo manj lepe stvari (npr. ko ti namažejo pol avta z blatom, ker imaš slo tablico)…je pa pri meni tako kot pri večini …za dopust si raje privoščim kaj neznanega in novega….pa grem na hrvaško za kaki konec tedna..lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close