Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika hrenovke v omaki

hrenovke v omaki

Zadnjič sem videl okusen recept za hrenovke v omaki . Kljub iskalniku ne najdem ):
Mi pomagate prosim ?
Hvala

Žal tudi jaz z iskalnikom nisem najbolj spretna, imam pa kopije. Spodnji recept sem od nekje, iz foruma, prekopirala (tako da to niso moje izkušnje, avtorja pa žal nisem prepisala). Mogoče je to to, kar iščeš?
LP Mimi

—-
Hrenovke v omaki
Surove hrenovke narežem na kolobarčke, katere nato na maslu (ali pa olivnem olju) in čebuli malce prepražim, dodam še strt česen, nato malce pomokam s polnozrnato moko in zalijem ali z vodo ali pa še bolje z juho. Če zalijem z vodo, potem dodam zelenjavno kocko. To malo prevre, nato dodam veliko kisle smetane in nasekljanega peteršilja. Če delaš za otroka, potem izpusti poper, drugače pa zelo paše v to omako. Zraven naredim še pire krompir in kakšno solato, pa je to super kosilo tudi za odrasle. Poleg tega je zelo hitro pripravljeno.

Prisrčna hvala za trud Mimi , samo ni to tisto . Tam je pisalo menda , da se uporabi paprika rdeča sladka itd…tudi jaz ne morem najti a se trudim ):

Ok, ni problema. Imam pa jaz še enega aduta v rokavu, še en računalnik in novejšo datoteko… Vendar lahko pogledam šele drugi teden, do takrat pa ni vrag, da ne bo nekdo našel z iskalcem.

To je eden od razlogov, da delam kopije, saj se marsikatera dobra stvar skrije v spontani debati, ki se je začela na čisto drugo temo.
LP Mimi

Če najdeš bom zelo vesel 🙂

Hej!

Ce so ze kdaj hrenovke, jih vedno naredim v pikantni lecini omaki.
Meni je ta omaka zelo vsec…in se hrenovke so potem dobre. Lp

je morda tole?

misa , ja to je to.
Poljubček!!! Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close