HRENOVKE V OMAKI
Če je to res, kar navajate, potem apelIram na vas , da ga kljub sorodstveni povezavi prijavite inšpekciji. Sama poznam veliko število bio-kmetij in proizvajalcev in vidim jih kako garajo, ko pripravljajo hrano za na tržnico. Poznam gospo, ki vstane ob 1.00 zjutraj in speče 10 hlebov pirinega kruha iz doma pridelane pirine moke, pravtako zmelete doma. Peče tudi krasne piškote, doma stiskajo olje(hladno stisnjeno). To so ljudje, ki s srcem živijo za to, vaš sorodnik je prevarant in sramota. Pri inšpekcijah, ki so trenutno v Sloveniji se mi zdi to kar pišete skoraj neverjetno, vendar še enkrat apeliram, da ga prijavite. Ob vašem postu sem skoraj osebno prizadeta, ker poznam veliko ljudi, ki se na kmetijah s srcem in dušo trudijo za neoporečno zelenjavo, mleko in meso. Če mi namignete, na kateri tržnici ta oseba prodaja, verejmite, da bom ukrepala z vsemi možnimi sredstvi. Hkrati sem vaš post že sprintala in poslala predsednici združenja bio-pridelovalcev hrane štajerske, zdi se mi prav, da ve, kakšna deskriditacija njihovega dela se dogaja. Prepričana sem, da glede na to, za kako občutljivo stvar gre, lahko tudi mi tukaj nekaj naredimo in tega prevaranta ustavimo, jaz sem nekaj korakov v tej smeri že naredila.
spoštovana gospa KRAVJE VIME !
Že nekajkrat ste v tej temi napisali: očitno ste vegetarijanec, ali vegi,očitno nimate otrok,da imam bolno mišlenje,da sem zloben…..ali se vam ne zdi, da je v vaših postih en kup optožb in žaljivk…..še enkrat vam povem, da nisem vegi, kot vi temu rečete, saj uživam meso (ribe,rake,školjke -vse kar da morje)……
Se kar strinjam s tem, kar je napisal Jože. Ne vem zakaj nekateri mislijo, da je nekdo, ki se “zdravo” (karkoli pač ze smatra, da je zdravo) prehranjuje, avtomatsko tudi sinonim za obsedenost. Kaj je pravzaprav Jože napisal takšnega, da ste ga tako obsodili?
Sama otrok še nimam, zato tudi ne bom pametovala o tem, kako jim privzgojiti navade o “zdravem” prehranjevanju, vendar se bom maksimalno potrudila, da mi uspe.
Je pa še kako res, da je danes zelo težko kupiti neoporečeno hrano oz. bolje rečeno, zagotovo vedeti, da je res takšna. Ob tem sem se spomnila tudi na nekaj strašljivih zgodb prijatelja, ki dela v restavraciji “najboljuše trgovine iz soseske”… Raje ne bi o tem, ker je to že druga tema 😉
Forum je zaprt za komentiranje.