Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hrana v Portorožu

Hrana v Portorožu

Kje se da v predvsem v Portorožu, lahko pa tudi v Piranu ali bližnjem zaledju – skratka v našem primorju dobro in ne blazno predrago najesti eni družini?

Pa ne mislim zdaj špagetov in umetnih kosil iz vrečke, ne pa tudi blaznih cen za relativno povprečno hrano, kot si jih radi izmislijo naši primorski gostinci?

Mi gremo največkrat v Koper, v Emonca ali pa v Capris. Včasih pa tudi na Kompas-Lazaret ali v Ankaran k Vokiču.

Sonja – Simonov zaliv, v redu hrana,zmerne cene,na poti med kp in Portorožem.Ne moreš falit.Korte, Bio motel – v redu hrana, niso dragi.Emonec pa res ni prava primorska hrana,nič posebnega,restavracija.

Oh v Portorožu so še celih sto svetlobnih let od dobre hrane. zapelji se do Krasa (Apolonia, Šajna). Al pa do Brd h Klincu. Kej drugega mi ne pade na pamet.

Res je glede Portoroža, ampak če ženska sprašuje za ta konec, ne vem zakaj jo pošiljate na Kras.Pa saj so v Piranu tudi ene dve oštarije z ribami,domače hrane res ni. Če hočeš jesti to, pa se zapelješ v zaledje. Evo Korte , pa še se bi našlo. To da so oštarije na Krasu dobre vemo – ne vse – ampak sprašuje za Piran Portorož, ne. Isto kot bi spraševala za ginekologa, vi bi mi pa svetovali enga dobrga zobarja.

Če iščeš dobro hrano, res pride prav Sonja v Simonovem zalivu. Dobra hrana, dobre cene,prijazni, sedaj ko je pa toplo pa še lepa terasa. Pa še na poti v Portorož je.

LOL. Dobra!

Meni je všeč pri Stari oljki….v Portorožu…..: -))))

Če ste za ribe, lahko poskusite v riblj kantini pri Splošni plovbi ali pa v tisi pri tenis igriščih pod Metropolom. Ta pod Metropolom se kliče Santa Lucia, za tisto v Portorožu pa ne vem.
Sicer pa mi je všeč pri Pavletu v Piranu.

V Piranu pri Ivu se prima je. Ribice, klamari…

Za ne predrage in res dobre ribe je ribja kantina Santa Lucia na teniškem stadionu, zraven Rustica, kjer poleg pize in špagetov naredijo še veliko drugih dobrot (vse meso, juhe, solate, odlične sladice,…), v Piranu pa pri Mari, Ivo, Pavle. Aja pa eni ful hvalijo Tomija gor na hribu nad Portorožom. Stara oljka tudi ni slaba, je pa tam blizu tudi grška restavracija, ampak že dolgo nismo bili tam, tako da ne vem če je še tako dobra, na začetku je bila.

IZOLA, SIDRO!

Zelo dobro!

N

Ali ve kdo kje točno v kopru je ribja kantina?

Ja, ja ampak brez rezervacije pri Ivu nič ni ! Pa še cene niso prav nizke, pa škoda je na Klamare ( gotovo so to kalamari) hodit v dobro oštarijo.

Za tovrstno hrano je res najvoljša tista prčvarnica pri Splošni plovbi, kjer se na razkopani cesti je, to kar piše – torej ribce pa klamari!

Ribja kantina v Kopru je v poslovnem centru OGRLICA… Kantina je v hotelu VODIŠEK (na tem hotelu je rdeči napis HOTEL, ki se vidi z koperske obvoznice), zraven tavelikega Mercatorja!

Poskusite brancina na žaru ali ribjo ploščo:)!

LP,
Peter

V nedeljo ob 12h pri Ivu ni bilo potrebno rezervirati (razen za 4 morda da…). Ob 15h je na pol prazno. Je pa kar drago. 1 riba kovač + krompir iz pečice 40 eur – ampak je zelo dobro. Odlična je tudi črna sipina rižota-10 ezur. Prav tako ribja juha.

ah ti naši iznajdljivi popotniki:)

ma Ribja Kantina v Kopru zakon 🙂

odlične dnevne ponudbe in bavette s škampovimi repki,kapesanto in bučkami,njammm

Kje se pa na obali dobi kaj dobrega vegetarijanskega (razen vege pizz in špagetov s paradižnikovo omako). Kakšne restavracije z bogatimi solatnimi bari recimo? Mladi sir žaru?

Zadnjič smo bili Pri Mari v Piranu. Super gostilnica, dobra hrana in prijazna postrežba.

LP, Gourmet
www.e-gurman.si

V Luciji je dobra restavracija in sicer ZLATO SIDRO, hrana je super, povprečne cene in osebje super prijazno

se podpišem…Kantina je super…pokliči za rezervacijo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close