Hrana prenehanje kajenja
Vse se da če se hoče;) Še najlažje je pametovanje iz kavča 🙂
Ugotovi zakaj kadiš, nadomestek česa so cigareti? Hrane, pijače, mašilo časa, ne znaš biti sama s sabo…?
Ne poznam nikogar, ki bi prenehal kaditi postopoma, vsi smo prenehali dobesedno čez noč. Tisti klik v glavi in ni več potrebe. Ne znam ti povedati kaj ali zakaj ali kako, pač klik in dovolj je. To je isti klik kot za kaj drugega npr toksičen odnos v službi, odhod iz slabega razmerja…
S hrano imam več težav, so dnevne bitke s sladkorjem, pa kuhanje za druge, pa vonji, pa PMS….
Vse je stvar discipline.
PS: jaz še nisem tam:)
msolivija, 13.02.2022 ob 09:17
Vse se da če se hoče;) Še najlažje je pametovanje iz kavča 🙂
Ugotovi zakaj kadiš, nadomestek česa so cigareti? Hrane, pijače, mašilo časa, ne znaš biti sama s sabo…?
Ne poznam nikogar, ki bi prenehal kaditi postopoma, vsi smo prenehali dobesedno čez noč. Tisti klik v glavi in ni več potrebe. Ne znam ti povedati kaj ali zakaj ali kako, pač klik in dovolj je. To je isti klik kot za kaj drugega npr toksičen odnos v službi, odhod iz slabega razmerja…
S hrano imam več težav, so dnevne bitke s sladkorjem, pa kuhanje za druge, pa vonji, pa PMS….
Vse je stvar discipline.
PS: jaz še nisem tam:)
Hrano sem zreducirala na minimum, cigarete pa ne morem.
Se spravljam zdaj na ta projekt, verjetno bom poskusila enako kot s hrano, lepo postopoma.
Meni je uspelo nehat kadit. Samo sem to nadomestila s hrano.
Uspelo mi je pa tako, da sem si potem, ko sem se odločila, da neham kaditi, nabavila persen forte. In z njim premagovala nervozo in krize. Sem pa nehala od danes na jutri.
Prva škatlica persenov je šla v 10 dneh. Potem jih skoraj nisem več potrebovala. Tu in tam- po enega na 2 dni. Še šest mesecev. Potem pa nič več.
Forum je zaprt za komentiranje.