Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Hrana prenehanje kajenja

Hrana prenehanje kajenja

Sem samska oseba, zanima me, koliko zapravite za hrano na mesec. Jaz 300 evrov. Priznam, tudi kadim. Rada, bi prenehala kaditi in se dobro prehranjevati. Nikakor mi ne uspe, pa sem poskusila že vse. Hvala za nasvete.

Takšen recept ne obstaja.

Tudi jaz sem na istem.. S tem, da pokadim ogromno.

Vse se da če se hoče;) Še najlažje je pametovanje iz kavča 🙂

Ugotovi zakaj kadiš, nadomestek česa so cigareti? Hrane, pijače, mašilo časa,  ne znaš biti sama s sabo…?

Ne poznam nikogar, ki bi prenehal kaditi postopoma, vsi smo prenehali dobesedno čez noč. Tisti klik v glavi in ni več potrebe. Ne znam ti povedati kaj ali zakaj ali kako, pač klik in dovolj je. To je isti klik kot za kaj drugega npr toksičen odnos v službi, odhod iz slabega razmerja…

S hrano imam več težav, so dnevne bitke s sladkorjem, pa kuhanje za druge, pa vonji, pa PMS….

Vse je stvar discipline.

PS: jaz še nisem tam:)

Odgovor na objavo uporabnika
msolivija, 13.02.2022 ob 09:17

Vse se da če se hoče;) Še najlažje je pametovanje iz kavča 🙂

Ugotovi zakaj kadiš, nadomestek česa so cigareti? Hrane, pijače, mašilo časa,  ne znaš biti sama s sabo…?

Ne poznam nikogar, ki bi prenehal kaditi postopoma, vsi smo prenehali dobesedno čez noč. Tisti klik v glavi in ni več potrebe. Ne znam ti povedati kaj ali zakaj ali kako, pač klik in dovolj je. To je isti klik kot za kaj drugega npr toksičen odnos v službi, odhod iz slabega razmerja…

S hrano imam več težav, so dnevne bitke s sladkorjem, pa kuhanje za druge, pa vonji, pa PMS….

Vse je stvar discipline.

PS: jaz še nisem tam:)

Hrano sem zreducirala na minimum, cigarete pa ne morem.

Se spravljam zdaj na ta projekt, verjetno bom poskusila enako kot s hrano, lepo postopoma.

Odgovor na objavo uporabnika
Jst603, 13.02.2022 ob 08:25

Tudi jaz sem na istem.. S tem, da pokadim ogromno.

Koliko je to ogromno?

Jaz skadim skatlo na dan, se mi tudi zdi kar veliko.

Meni je uspelo nehat kadit. Samo sem to nadomestila s hrano.

Uspelo mi je pa tako, da sem si potem, ko sem se odločila, da neham kaditi, nabavila persen forte. In z njim premagovala nervozo in krize.  Sem pa nehala od danes na jutri.

Prva škatlica persenov je šla v 10 dneh.  Potem jih skoraj nisem več potrebovala. Tu in tam- po enega na 2 dni. Še šest mesecev.  Potem pa nič več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close