Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Hrana po krvni skupini

Hrana po krvni skupini

Iščem vzrok zakaj imam občasno zatekle in boleče nekatere sklepe. Očitno gre za artritis in prišel se do dveh nasvetov:
1.Ne jej živila iz rodu razhudnikov:krompir, paradižnik, paprika, cvetača…
2.Živila in pijačo prilagodi svoji krvni skupini, po odkritjih zdravnikov v ZDA.
Ali ima kdo že izkušnje s tem ?
V naprej se lepo zahvaljujem !

Hej!

Nimam sicer izkusenj, a mislim, da pametno razmisljas. Ena od jedi, ki je v takem primeru ne priporocajo, je tudi goveja juha. Vsaj moji mami jo je zdravnik odsvetoval.

Lep pozdrav Babi

S hrano prilagojeno krvni skupini nimam izkušenj, pri bolečinah pa si oglej še post “Težave moje mame” na alergijah.

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

Jaz sem precej skeptik za take reči, ampak me je prepričalo predvsem to, da sem si brez kakršnegakoli predznanja po tej knjigi takoj določila svojo krvno skupino. Pa čeprav sem bila ziher, da imam eno drugo. No, pa so testi pokazali, da ima knjiga prav. Govorim pa o knjigi Petra D’Adama “4 načini prehrane za 4 krvne skupine”. Sama sem jo brala v SHV. menda je izšla tudi v SLV, vsekakor pa, če bi bila karaktare in bi zdržala, bi se zagotovo bolje počutila. Zdržala sem 1 teden in načeloma v knjigi stvari res držijo, kolikor je pač mogoče reči na podlagi 1 tedna (pa sugestijo prištej :))))) Človek ne prodaja čudežnih uspehov in ne obljublja ne vem kakih srečnih koncev, ampak če bi meni kaj resnega manjkalo, bi zagotovo poskusila s tem. In s postom, seveda, ki pa je zame bil res super.

Poznam starejšo žensko, ki ta način uporablja. Imela je hude težave s sklepi, pa jih je na ta način pozdravila. Pogumno.

Imam knjižico Zdravniško preizkušeno domače zdravljenje artritisa, napisal jo je Giraud W. Campbell.
Predlagam, da jo poiščeš v knjižnici (izšla je leta 1991)

Uspešno zdravljenje!

Miranda

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close