Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Hrana glede na krvno skupino

Hrana glede na krvno skupino

Precej se govori in piše, da bi morali živila prilagoditi krvni skupini, ki jo kdo ima. To so ugotovili v ZDA . Tudi pri nas so že izšle strokovne knjige, ki to utemeljujejo. Ali ima kdo izkušnje o tem ?
Hvala !

daj napiši kaj naj je tisti ki ima skupino :
0
A
B
AB

tiče,

sem ti napisala že prejšnji teden….

pred kratkim sem na tv gledala nek prispevek o tem-zal ,ne v celoti.
tudi mene bi zanimalo,kaj oz.kaksna hrana je najbolj primerna za katero skupino. lp petra

Kot sem se zapomnila (ne bom pa trdila da pravilno) je 0 mesojeda, A vegeterijanska, B žitarice in AB posebna mešanica.

Lp, Ela S

ps: več podatkov bo v iskalniku

Jaz sem si zapomnila za B, to sem jaz, je ta skupina vsejeda.

lp

Julija

Jaz imam prepisano poglavje za krvno skupino A. Če koga zanima…

Asja, mene zanima – lahko pošlješ na mail, ki je v profilu?

Ne zaradi drugega, ampak predvsem zato, ker sem enkrat na hitro prebrala nekaj o tem in ugotovila, da je moja najljubša hrana ravno tista, ki mi je najbolj prepovedana (če se ne motim – paradižnik, ribe, …) . Morda sem zato tistih 25kg pretežka?

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

vse piše v knjigi Petra D’Adama “4 načini prehrane za 4 krvne skupine”, dobite jo v knjižnicah ali knjigarnah.

ja v knjižnici, dej tlele mal napiš za vse štiri saj tisto osnovno, ane !

imam 0 (-) pa mesa sploh ne jem.

klavdija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close