Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija HP photosmart 735

HP photosmart 735

Zdravo!
Prosim za nasvet,pomoč!!Kje lahko dobim slovenska navodila za ta fotoaparat?
Vsem,ki mi lahko svetujete se lepo zahvaljujem!

Kupiš ga v kaki slovenski trgovini, ker jih imajo trenutno v večini trgovin s posebno nizko akcijsko ceno, pa boš dobil zraven slovenska navodila, pa še slovensko garancijo. Če pa si tudi ti eden tistih, ki meni da je PS735, kupljen v tujini boljši od PS735, kupljen v SLO, pa ne jamraj za navodili, niti ne jamraj, ko se ti bo pokvaril. Imam kolega, ki ima doma že tri pokvarjene digitalce, kupljene v tujini, pa je predrago, da bi jih poslal nazaj na servis. In še vedno trdi, da so v tujini aparati cenejši. Za znort, kolk so eni glupi.

Dragi Wert!
Jaz ne jamram za navodila,ampak samo sprašujem koga,ki morda ve kako priti do njih!Ja,kaj hočeš,eni smo glupi za znort,drugi pa mislite,da ste pametni,ste pa preveč glupi da bi to dojeli!!!!!!
Drugič raje take glupe nasvete zadrži zase!

Pozdrav,

načeloma morajo biti slovenska navodila priložena proizvodu, če je le-ta kupljen v Sloveniji. Če ni, potem je to kršenje zakon o potrošnikih.

Predlagam, da se obrneš na prodajlca ali internet(dvomim sicer o slovenskih navodilih), skrajna sila pa – Zveza potrošnikov Slovenije!

Lp LUKA

New Report

Close