HP ink-jet tiskalniki
Hi!
Kupiti nameravam barvni ink-jet tiskalnik za okoli 20.000. Natisniti nameravam kakih 200 strani/mesec (seminarske…) V glavnem ga rabim za črno-belo printanje, sem in tja pa tudi kako barvno. Ugodni, zanesljivi,… se mi zdijo HP-ji, pa še kartuše se (baje ?) dajo z kompletom za polnjenje (cca 4.000 za 3X polnjenje) polniti kar doma.
Dela morda kdo z kakim takim printerjem? Ste kartuše že polnili? Katerega mi svetujete?
LP
Za takšno količino tiska, sploh če ni velike potrebe po barvah, priporočam raje HPjevega laserca za 29.000
Dolgoročno te bo prišlo ceneje.
Če pa vztrajaš pri ink-jetu in nameravaš varčevati s polnjenjem kartuš, potem pa kar izberi HP oziroma kateri drugi printer, ki ima tiskalne glave na kartušah, saj če se le te zapacajo ali zasušijo enostavno zamenjaš kartušo.
Tudi jaz priporočam laserskega, se definitivno bolj splača kot inkjet. Pri prvem pridejo ČB strani ful lepe, tudi ČB slike, pri inkjetu pa pridejo črke precej mastne (mogoče sem preveč navajena na laserski print), edino slikce so ok. Čeprav … ne vem, no, jaz zaradi parih slikc pri seminarskih ne bi kupovala inkjeta. Pa tudi glede na količino natiskanih strani na mesec se mi zdi boljša kupčija (mi ga mamo recimo v službi, vsak dan pribl. 30 strani, pogosto več, pa nam kartuša zdrži skoraj pol leta). Odločila se boš pa na koncu seveda sama.
Forum je zaprt za komentiranje.