Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice House Trip – izkušnje

House Trip – izkušnje

a ima kdo izkušnje s tem portalom in najemom prenočišča po tej poti?

Ze dvakrat preko njih najeli apartma. Enkrat v Londonu enkrat v Barceloni.
Vedno vse OK.

Lp, M

Mi smo lani najeli apartma na severu Tenerifov preko House trip in je bilo vse OK. Stopili smo v kontakt z lastnikom preko elektronske pošte in kom smo bili tam preko telefona, lastnik nas je počakal pri avtobusni postaji katero nam je navedel za izstop iz avtobusa. Lastnik se je res potrudil.

Mi smo bili v Parizu in na Siciliji.
Se je zgodilo, da nam je stanodajalec v Parizu po enem mesecu, ko smo plačali, odpovedal, pa so na Housetripu našli še boljšo varianto.

Na Siciliji se nam je zgodilo, da smo plačali objavljeno ceno, potem pa je lastnik hotel 3x več. Smo javili Housetripu in so vse uredili, da je ostala cena taka kot je in tudi lastnik je bil prijazen, ne glede na dogodek.

Zaključek: Housetrip smo svetovali že tudi nekaterim prijateljem in vsi smo zelo zadovoljni, saj smo imeli za čas počitnic super svoja stanovanja po nizki ceni.

Lansko leto 10 dni potovali po Toscani, menjali apartmaje na dva dni, vse najeli preko house tripa in vse bilo ok.

Če rabiš dobro turistično zavarovanje, z boljšimi kritji kot corris in ugodnejšo ceno mi pošiji ZS 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close