Najdi forum

hotmail – pomoč

Mi lahko kdo pomagaj, Klemenxx al pa kdo ki se spozna na mail…

Zadeva je sledeča. S prijateljem imava odprt vsak svoj mail na hotmailu. Vse je bilo ok, dobivala sva maile drug od drugega.
Včeraj pa se je začelo; pošiljala sem mu mail, pa ga je odposlalo, on ga ni dobil. Tudi on je meni pošiljal… in nič.
Potem sem mu poslala mail iz siola in ga je dobil, pa še sebi sem ga, in sem ga tudi dobila…
Jaz sem tudi prejela maile od drugih ljudi. Vse ok. On pa mi pošilja in ne gre, ter obratno.

Ali so kje kakšne nastavitve ipd, ki to preprečujejo? Čudno sicer, ker jaz ničesar nisem prčkala okoli maila, on pa tud ne ….

Nama lahko kod pomaga? Hvala!

Cherubino

Jst se ne spoznam na maile, vseeno bi pa lahko trdil, da imajo trenutno problem na hotmailu. Počakaj se ksn dan, potem sprozi alarem!;)

Kaj si pa pišeta? Mogoče se je pa vmešala božja previdnost 🙂

Ja, dostava mailov včasih traja, saj veste, si poštar zlomi nogo ….
No ja, malo heca.

Zakasnitev je mogoča, ker so strežniki preobremenjeni, lahko pa da se je tudi kaj zgubilo. Hotmail, ni kak zanesljiv mail server, saj gre ogromno spama čez, potem pa se zadeva zavleče.
Če ne pride v kakih 5 dnevih, potem sploh ne pride.

LP

Preobremenjenost, ja…
Sej pol sva danes dobila maile drug od drugega… sam danes pa spet ista pesem…

Hja, kva čmo…

Cherubino

Snail mail pač….mogoče pa Amerikanci to delajo zaradi boja proti terorizmu,he,he…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Meni edino hotmail vedno zanesljivo dela, za razliko od npr. siol ali email.si.

Potem si pa ti ena Hot-izjema :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close