Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hoteli turčija:Palmiye, Fatih ali …

hoteli turčija:Palmiye, Fatih ali …

Sem že iskala z iskalnikom, pa ne najdem ravno veliko odgovorov, razen od tigra …
Odločam se za hotel v Alanyi … in sicer oklevam med:
Palmiye, Fatih, Alaiye Kleopatra in Kleopatra elite …

Sem prebrala že malo morje opisov po netu, ampak ne najdem pa opisa nekih pristnih izkušenj.

Če je bil kdo tam, me zanima:
– lokacija hotela: kako daleč je od morja in v kako hrupnem območju se nahaja. Rada bi namreč mir, ne pa da mi pod oknom cesta vozi ali pa lokali nabijajo glasbo celo noč.Tukaj vodi Palmiye, ker je dejansko na plaži. Je v tem kaka zanka?
– hrana: samo da je relativno dosti izbire, ne pa da dan za dnem ješ isto, ali pa da ti za zajtrk servirajo 2 kosa salame in čaj.
– kakšne so sobe: ali so ohranjene (da mi ne razpada pohištvo ali ne dela klima, ne teče voda…), čiste, kakšna je kopalnica. Na netu sem videla slikico, da ima Alaye Kleopatra minimalno kopalnico, ki se zapre z drsnimi vrati, nisem pa ziher, če v tem primeru ti lahko stojiš noter.So res vse sobe za 2 osebi z ločenimi posteljami? Ne bi se rada gužvala na dopustu v eni mali postelji.
– je v okrilju hotela kaka terasa, kjer lahko posedaš z nogami v luftu in bluziš?
– je v hotelu dvigalo? Ponavadi imam to srečo, da sem v sobi poleg pradavnega dvigala in mi skos nekej brunda na možgane.

V glavnem zanima me vaše mnenje. S katerim hotelom imate dobre izkušnje, in še bolje, kaj vas je motilo.

Še tole: nisem zahteven gost. Lani sem bila v Sun heaven v Konakliju, skromno, ampak čisto, kopalnica bp, sam dvigalo mi je malo najedalo ;-)Hrana samopostrežna, kar dosti izbire, čeprav mi je na koncu piščanc že čisto ven gledal.Skratka hotelski kompleks nič posebnega, ampak za ta denar ok. Sva normalno uživala. Če bi ga letos imeli v ponudbi, bi šla še enkrat.

Če si bila v Alanyi, poglej še kaj severneje od Antalye. Tako da malo spremeniš destinacijo in vidiš kaj novega.

Ti kopiram še kje smo bili mi

Bili smo v Sultan Beach hotelu blizu Kemra z Globtourjem. Hotel in plaža, ki je od njega oddaljena 200m je primerna za otroke.

Sobe so velike.

Hrana pa da ne govorimo. Raznovrstna, okusna. Pijača vedno na dosegu ob bazenu ali na plaži.

Ponoči je odprta jedilnica in imaš vedno na razpolago toplo vodo, mleko, kavo, pecivo, sadje, kruh………..Je tudi mikrovalovka za morebitno pogretje.

Osebje fantastično. Obožujejo otroke. Zvečer je pač malo muvinga na hotelski terasi, ampak je ob 11 vsega konec in je mir za počitek in ne nabijanja glasne muzike do 4 zjutraj. No, seveda se vedno lahko najde kakšen primerek, ki tuli v luno………..

Imaš pa takoj izven hotela proti glavni ulici morje trgovin, ki si jih sigurno ne boš uspela vseh ogledati.

Priporočam.

Zrelka, hvala za opis hotela. Lani dejansko nisva bila v Alanyi, ampak Konakliju, ki je cca 15 km pred Alanyo, zato sva bila v mestu zgolj turistično. Mi sicer ni tako zelo všeč, ampak ker pa bova prej že 20 dni potovala po Turčiji, bova napraskala še za en teden ležarjenja. Antalya in Kemer pa sta s tega vidika dosti dražja, kar pa je cenejšega, pa me ni prepričalo (600 m do morja, v centru mesta ipd.)

20 dni potovanja po Turčiji. Srečnica.

Mi smo nažalost samo do kapadokije šli, pa par enodnevcev. Drugače smo bili pa kopalci, namakalci.

Potem pa nimaš kaj kot čisti žreb.

Gresta sama ali kako drugače. Saj boš poročala ne.

Tisto malo kar sem okusila Turčije me je čisto začaralo.

Hm, jaz sem bila lani tudi v Sun Heaven, tudi zelo zadovoljna, poceni in lepo. Nevem, zakaj so ga letos črtali iz ponudbe, pravzaprav ga nima nobena naša agencija, škoda. Zanimivo, če bi šla še enkrat v Turčijo, bi tudi jaz še najraje spet kar v isti hotel šla.
Srečno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close