Hoteli na Hvaru
Če boš šla na trajekt v Drveniku, je sicer precej ceneje, vendar te bo prepeljal do Sučaraja, ki je pa od Jelse oddaljen kakšnih 65 km. Če greš na ladjo v Splitu, pa te pripelje do Starega grada, ki je zelo blizu Jelse.
Kar se tiče hotela, je pa vse odvisno od tvojih zahtev. Jaz se navadno odločim za privatno nastanitev – sobo s souporabo kuhinje in kopalnice. Res pa je, da kar se tiče nastanitve, nimam velikih zahtev.
Mislim, da če potujete brez avta, je dobra nastanitev v mestu Hvar. Od tam vsak dan vozijo ladjice na Paklene otoce. Če boste imeli avto, pa je tudi Vrboska (hotel Adriatic) zelo dobra izbira, pa še cenovno je zelo ugoden. VJelsi je v redu tudi hotel Mina in pa depandanse Fontana.
Lep pozdrav,
Nike
trajekt vzemi vsekakor iz splita!! hoteli…amfora /mesto hvar/ je zelo o.k. mi smo bili 2x za 1.maj,ko se ni guzve!! poleti mora biti pa posastno! poleti sem bolj za apartmaje. na paklene otoke vozijo iz mesta…cca 10 min lepega sprehoda od hotela. poleti pa je verjetno tudi pred hotelom “postaja” ..!? lp petra
Samo PALACE. Je manjši in prijetnejši, “jedilnica” je na odprtem, na terasi. Je v samem centru Hvara. Ladijce za otoke so čisto blizu. Tako ali tako se na Hvaru nimaš kje kopat kot na oddaljenih plažah, dostopnih z ladjicami.
AMFORA je prevelika in predaleč od mesta.
Jaz drugam kot v Palace ne bi šla. Mogoče je tudi Park dober, ker je tudi v mestu ampak od znotraj ga nisem videla.
Forum je zaprt za komentiranje.