Najdi forum

hoteli f1

sej vem, da ste že večkrat pisal o hotelih formule 1 in sm iskala po netu njihovo stran, pa ne najdem, tko da bi vas fulllllllllllllll lepo prosila, če bi še enkrat napisal internetno stran.

hvala!!!!!!!!!!!!

Vaš link

full hvala, ampak to stran sem že sama probala, pa mi noče odpret. a teb vito jo odpre? da vem pa probam s kakšnega drugega računalnika, če ne me pa zanima, če obstaja še kakšna druga stran?

Meni jo odpira v vseh treh jezikih, če vstopam skozi zemljevid, ali če vpišem ime kraja. Celo s službenega pca kljub hudemu psu čuvaju.

Kaksna je razlika v kvaliteti hotelov Formule1 in Etap?

malo sem brskala po internetu in ugotovila, da po moje bistve razlike v kvaliteti med njima ni, saj recimo v Londonu ponujata enak hotel in cena na Etapu je višji. po moje gre tu za dve ralični verigi poceni hotelov, ki sta se povezala v Accor hotels.

sam je pa prov čudno, da v isti verigi dva podjetja ponujata isti hotel po različnih cenah. me prov zanima kje je “catch”.

Sej zato me pa zanima, ker zgledata prakticno enako, pa pogosto sta celo v isti stavbi in imata samo locen vhod.

Da odgovorim sam sebi, pa mogoce se komu drugemu. Razlika je v tem, da je v Etapu stranisce in tus v sobi, v Formule1 pa ne.

Glede na to, da si dovolj informiran me zanima ali v F1 pripada vsaki sobi svoj tuš z WC-jem ali so toalete skupinske?
Zanima me tudi ali so cene res na sobo in ne na osebo?

Hvala, LP

Običajno imajo 2 kopalnici in 2 WC-ja na 8 sob, tudi barve vrat so enake, da takoj vidiš, kam iti.. Cena pa je res za sobo in ne za osebo!

V sobi imaš zakonsko posteljo, pograd za eno osebo nod njo, drog z obešalniki, mizico, 2 stola, TV, radio, umivalnik ter brisače.

Kolikor imam jaz izkušenj z njimi; cca 20 različnih F1 po Franciji, so vse enako opremljene, povsod čisto, tako sobe kot WC-ji in kopalnice, receptorji prijazni.

Na hodnikih imaš tudi avtomate s pijačami in čokoladicami, hrana je samo zajtrk.

Za svojo ceno nudijo več kot dovolj.

Kaj meniš, je pred odhodom pametno rezervirati, ali je lahko tudi kaj sreče če prideš na slepo.
l.p.

Mi smo šli 3x po Franciji, enkrat marca, dvakrat za prvomajske praznike.

Probleme smo imeli za prvomajske praznike v Parizu, tam dejansko nismo dobili sob, ter v Ženevi v času avtomobilskega salona. V bistvu pričakovano :))

Nikjer drugje nismo rezervirali, pa ni bilo problemov. Niti Azurna obala, niti Provansa, Normandija, Bretanija…, priporočajo pa rezervacijo za London in Pariz.

Ampak kolikor imam jaz izkušnje, so na recepcijah zelo prijazni (bolj kot v Etapu, vsaj moja izkušnja je taka) in če so slučajno zasedeni, preverijo in pregledajo prek računalnika zasedenost ostalih F1 hotelov v bližini in nam so celo poklicali in rezervirali.

Skratka, mi smo šli na slepo srečo, brez rezervacije, samo s knjižico F1 (ki jo lahko brezplačno pobereš v vsakem F1, in je zelo praktična – imaš seznam vseh hotelov, za vsakega kapaciteto, kako je s parkiriščem – če je varovan, zelo nazoren opis, kako ga najti..).

Se da tudi brez rezervacij, če pa 100% veste, kdaj boste kje, pa tudi ne škodijo :))

Sem malo gledala tele strani in je res vse zelo poceni. Sploh če je cena resnično na sobo. imam pa vprašanje: če želim rezervirati sobe za 6 ljudi, potem samo rezerviram dve sobi in to je to? Kako pa vedo ali bom vzela sobe za 1,2 ali 3 osebe, če se ne da nikjer označit? Po številu zajtrkov ali kaj?

Se opravičujem za tako neumna vprašanja, samo nimam nikakršnih izkušenj s temi hoteli:S

Cena JE resnično na sobo!

Če vas gre 6 odraslih, vam svetujem 3 sobe; v vsaki imate zakonsko posteljo ter dvignjen pograd za 1 osebo, vse sobe so enako opremljene in ni razlike ne v opremi in ne v ceni, če spi v sobi eden ali pa trije, cena pa je res ugodna.

Če ne želite, tudi ne rabite jemati zajtrkov, na hodnikih pa so avtomati s čaji, kavami, napitki ter prigrizki (čokoladice, keksi…)

Skratka, rezerviraš samo število sob in označiš željen datum in to je to.

LP!

Mene pa zanima kako so tile F1 dostopni z javnim prevoznim sredstvom,ker če prideš recimo z letalom v Paris ali London.Baje kakor sem slišal da so ta prenočišča bolj primerna za tiste ki potujejo z avti saj so v bližini cest,ne vem če je to res,zato prosim pojasnilo.

Iz letališča itak ne preostane kaj drugega, kot pa avtobus, vlak ali podzemna proti centru…

V Londonu sta oba hotela (vsaj mislim, da sta še vedno 2) precej v centru in blizu podzemne, v Parizu predvidevam, da vsaj del njih tudi (tam mi nismo imeli sreče – priporočam rezervacijo! – mi smo bilio brez nje) , v Lyonu npr. je hotel dobrih 5 minut proč od podzemne. Kjer je več hotelov, je kak blizu obvoznice, letališča, kak pa precej blizu centra in kake postaje busov, podzemnih..

Čisto odvisno, lahko pa jim pošljete tudi kak e-mail ali fax, meni so vedno odgovorili.

LP!

f1 spada pod accor hotels, taksno je tudi ime spletne strani.
standard je drug. etap ima svojo kopalnico, f1 pa ima skupno, pravtako sanitarije. ce ne prides v hotel ob 8ih zvecer, sploh ni peoblema, pa vsaj v franciji je bilo presenetljivo cisto.

Kako pa izgledajo zajtrki v teh hotelih? Kruh in marmelada ali je kak samopostrežni zajtrk:)

Mene pa zanima, če je kdo že uporabljal tiste avtomate, ki so na voljo, če je recepcija že zaprta? Kako to poteka?

Ob rezervaciji dobiš kodo, ki jo vtipkaš na avtomatu, ki je ponavadi ob vhodu v hotel ali pa celo že pred ograjo hotela (parkirni prostori so ponavadi ograjeni in brez kode ne moreš po 20,00 uri ne ven ne not).

Kar pa se tiče rezervacij – koliko sob moraš rezervirati – odvisno, kako “komot” hočes spati.
Lahko si vzameš dvoposteljno sobo samo zase, lahko pa v taki sobi, kjer je ponavadi še pomožno ležišče, spite 4 osebe, če se imate zelo radi pa vseh 6…..

Lepo bodi,
b.

Baby, hvala. Samo še to me zanima. Kaj ti potem ta avtomat da kakšno kartico za odklenit sobo? Kako pa vem katera soba je moja?

mene pa zania ali res lhko v sobi za tri spijo dva odrasla in dva otroka, ker če je to res, sem pol denarja že prišparala.

Takole je: ti lahko sobo vnaprej rezerviraš – po mailu ali po telefonu in za to dobiš rezervacijsko kodo (meni osebno je to parkrat zelo prav prišlo).
Če prispeš po 21,00 uri, lahko ograjo odpreš s kreditno kartico, na terminalu tik pred vhodom v hotel pa se prijaviš: ali vtipkaš rezervacijsko kodo (te vpraša, če jo imaš) ali pa greš na slepo srečo in če so sobe proste – ni problem in takoj poravnaš stroške s kreditno kartico. Ko sprovedeš postopek do konca, dobiš listek, na katerem piše: številka tvoje sobe in pa koda, s katero vstopaš (odtipkaš kodo na vratih) v sobo. Listek je vse kar dobiš in ga moraš imeti pri sebi, ko nosiš prtljago gor in dol. Če ga pustiš v sobi in ne veš kode si mrzel…:(
To je vse kar moraš vedeti: je zelo enostavno, terminal te vodi po postopkih, nimaš nobenega stika z osebjem – ki ga mimogrede med 21,00 in 7,00 uro niti ni in ko odhajaš, se ti ni treba nikomur javiti.
To je to.
Lepo bodi,
b.

A potem mi drug dan ni potrebno iti do recepcije in se še tam prijaviti?

saj ti je povedala, plastika dela čudeže.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close