Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Zorna-Poreč

Hotel Zorna-Poreč

Zanima me, če je že kdo bil v tem hotelu? Kako ste bili zadovoljni? Kako je s čistočo v sobah/hotelu?

Nisem še bil – sem bil v hotelu zraven. Mislim, da je hotel čisto povprečen. Pri tem bi me motilo le, ker sobe nimajo balkonov. Recimo sosednji hotel, ki je enakega cenovnega razreda – PLAVI, jih ima.

LP

Hotel je čist, samo meni se zdi zelo kičast. Vse je v nekih bleščicah, kombinirano z roza in pozlačeno plastiko. Počutila sem se kot v hišici za barbike. :)) Sicer pa je ok.

stil barbikine hiške bomo že preživeli :)))))))) samo da je drugače hotel čist…ker lani smo bili v enem hotelu, ki se nam je zameril do konca…stara oprema v sobah, v kopalnicah še tiste stare pipe, pa ploščice nevem koliko že stare…kriza. Ko smo prišli en večer v sobo in hoteli prižgati luč, je samo počilo in se zakadilo :))))) pol smo celo noč čakali električarja, da je popravil, da smo lahko imeli luč v sobi…pol je bilo ok nekaj časa…dve večera pred odhodom pa isto :))) pol pa več nismo nič čakali, da bodo popravili ampak kar spakirali stvari in domov :))) pa tudi čistoča je bila na nuli

Če šeš nisi rezervirala, mi piši na mail, mogoče ti lahko pomagam s kakim nasvetom o ugodnih cenah. LP!

rad bo malo več podatkov o hotelu zorna kdo je že bil tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close