hotel z all barom na plaži
Hotel El muoradi Gammarth v Tunisu ga že ima in mislim, da bolj kot ne tako vsi hoteli z vsaj 4* s svojo plažo, ki so od hotelskih bazenov in barov vsaj malce oddaljeni (cca 50 – 100 m). Tako je bilo v Turčiji, Tunisu in Egiptu. V Egiptu smo imeli celo restavracijo na plaži, tako da je bilo res maksimalno poskrbljeno za udobje gostov.
Sicer pa to lahko prebereš za določen hotel v opisu hotela. V baru na plaži pa menda res ni bilo piva – nisem sicer iskala, vendar se mi zdi, da ga res nisem videla. Pri bazenskem kompleksu pa je bilo pivo in verjetno tudi vino.
Hvala!
Sicer pa sem našla za en hotel pri dveh agencijah različne informacije na internetnih straneh – pri eni piše pod “kaj vsebuje all” da je bar na plaži, pri drugi pa, da je to za doplačilo. Aja, šlo je pa za Turčijo. Tako da rajši povprašam iz prve roke!
Sinjorina, kateri hotel pa je bil to v Egiptu?
Vsem lep večer!
Takole je bilo in sicer v Sharm el Sheikhu :
– htl. Three Corners Kiroseiz ima restavracijo in bar na plaži (ta hotel ima dve plaži in na obeh je bila restavracija)
– htl. Three Corners St. George ima bar in restavracijo na plaži
– htl. Beach Albatros ima bar s prigrizki na plaži
– htl. Laguna Vista ima bar na plaži, restavracijo pri bazenskem kompleksu
In vse je bilo brez doplačila, če imaš all. incl. Imajo tudi pivo. Je pa res, da sem tudi jaz pri htl. St. George pri opisu zasledila, da so senčniki in ležalniki na plaži za doplačilo – pa niso bili.
Forum je zaprt za komentiranje.