Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Soline – Brela pri Makarski

Hotel Soline – Brela pri Makarski

Hotel Soline – Brela pri Makarski

Ker letos v začetku junija z fantom odhajava v omenjen hotel bi prosila koga, ki je že bil v tem hotelu ali pa ga pozna za kakršne koli informacije, slike, izkušnje….

Hvala!

sicer pa google

Bila s fantom že dolgo tega – nekje v prejšnjem stoletju – v letu 1997.Hotel je bil takrat lepo ohranjen, pa tudi plaža (če si šel malo od hotela po betonirani potki) je bila zelo lepa – beli kamenčki. Problem je bila mogoče edino gneča na plaži. Je pa veliko sprehajalnih poti in lepa okolica. Za hotelom se razprostira gorovje Biokovo, ki daje Breli še poseben čar. Aja, pa še tole je plus tega hotela – mislim, da imajo vse sobe balkon in pogled na morje. Skratka priporočam in to vsekakor bolj kot samo Makarsko, nad katero sem bila kar malce razočarana.

Mi smo bili lani v tem hotelu, zacetek junija. Bilo je super, vse pohvale. Sobe ciste, urejene, modernejsi stil. Prehrana..uff..domov sem prisla s 3 kg vec. Plaža tudi zelo lepa in morje cisto.

Če greš junija že dol ne rabiš iskati posebnih mnenj..težko pričakuj ta dopust in potem uživaj. Iz srca povedano..sem ti fouš :-))

Hotel je bil lani prenovljen in je soliden.V Brelih je plaža Punta rata, ki je ena od lepših v Sredozemju.Mesec junij je primeren za dopust , v sezoni je prenatrpano.Nočnega življenja ni prav veliko, za to je bolj primerna Makarska.
Brela so kar primerna za romantična zaljubljenca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close