Najdi forum

hotel Sol Umag

Živjo, na tem forumu so bile podane ene reklame za vikend paket v tem hotelu s 4 zvezdicami do 1.4.2004. Paket je res ugoden in hotel menda zelo lepo urejen, ne gre mi pa v glavo, kako agencije še sedaj na veliko reklamirajo ta aranžma, čeprav je hotel že nekaj časa polno zaseden za vse termine. In, ko pokličeš na Kompas ti tega ne povedo, pač pa želijo številko tvoje kreditne kartice, Eurocadr, Visa oz, da položiš na agenciji 5.000 sit, da ti sploh naredijo povpraševanje. potem te pokličejo in povedo, da je na žalost že vse zasedno, lahko se pa odločiš za depandanso, ki je sicer malo slabše opremljena in s tem, da jest hodiš v hotel. Midva sva se odločila, da vzameva depandanso, ker se mi ne da več prekarjat z njimi. Zanima pa me še to, zakaj hudiča agencije zahtevajo polog denarja, da se sploh zganejo, če tega nočeš, ne zveš ničesar.

Jaz sem še včeraj plačala za termin 15.-20.2. Povprašaj agencijo Sajko.

Zakaj se sploh ubadaš s posredniki???????? Če si lahko poklicala na agencijo, bo popolnoma enako lahko klicala direktno v hotel (edina razlika je v telefonski številki), kjer bi ti iz prve roke povedali, kako je z zasedenostjo in naredili rezervacijo.

Hja no, če bi rezervirala direktno v hotelu bi bila verjetno tudi cena višja, se mi je že zgodilo, kar sem hotela reči je mutenje naših agencij. In, če delajo tako reklamo, sem pričakovala en konkreten odg.: ja ali ne.

Motiš se. V hotelu je cena še enkrat višja. Sem klicala tja. Slovenske agencije so dobile izredno ponudbo, ki velja do 4.4.Kot individualni gost pa nimaš te cene.

No hvala Majči, se mi je zdelo, da je tako.

Če je tako, se pa strinjam z Evo. Agencija bi morala vedeti, koliko postelj ima zakupljenih.
A ti tistih 5 jurjev vsaj vračunajo kot akontacijo pri plačilu, ali je to samo strošek “poizvedovanja”?

Ja seveda, tisto je akontacija, saj, če ne bi bilo tako pa ni šans, da sploh grem na agencijo.

Kdaj pa bosta tam ? Mogoče se pa srečamo .

Uh, šele marca, od 12.-14.Kdaj pa vidva? Če ne pa pridita na obisk, a ne?:) Sta vidva dobila hotel ali depandanso? LP

Hotel.Greva pa v nedeljo za 5 dni.Poročam, ko pridem nazaj.

Oki, uživajta, pri kateri agenciji si pa rezervirala? A niso med tednom višje cene, meni je rekla, da te nizke cene veljajo samo za vikend. LP.

Ne smem tu delat reklame.Vedno hodim v isto agencijo in se maksimalno potrudijo zame.
Cena velja za vse termine.

reklamo sem napsial jaz.bolje rečeno informacijo.kdor ima v glavi kaj soli ne hodi na vsemogočni kompas / takoj prodajte vse delnice kompas mts ali jih ne kupujte , kompas mts kre v konkuz /

na globturju ne zahtevajo nobenih plačilnih kartic , z primerno višino samozavesti in če poveš kdaj prideš vplačat se zgodijo skoraj čudeži.in prijazni nasmehi.že pred leti ko sem potoval z globturjem v prago sem bil z njimi zelo zadovoljen.

prvo popotniško pravilo:

ne dajaj številk kreditne kartice nobenemu !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close