Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Sol Garden Istra Umag ali Sol Umag

Hotel Sol Garden Istra Umag ali Sol Umag

Zanimajo me vaše izkušnje v zgoraj omenjenih hotelih. Kateri je po vašem mnenju boljši za družino z 2 otrokoma in na kaj moramo biti pozorni? Ne moremo se odločiti v katerega bi šli, da bi imeli nekajdnevni oddih s kopanjem v bazenu, da je hrana, primerna tudi za otroke, itd.

Skratka, prosim za vaše nasvete.

Hvala.

absolutno istra….mi smo bili nad sol umag kar malo razocarani….

Definitivno Istra. So zelo prijazni, hrana dobra, postrežba tudi, sobe so pa resnično prostorne. Kjerkoli smo bili še nismo imeli tako prostornih. Edini minus v tem hotelu je bil notranji bazen, kjer je voda precej hladna.

LP

Mi smo redni gostje hotela Sol Umag že nekaj let. Sicer ne hodimo poleti, gremo pa nekajkrat letno za 4 do 5 dni.
vedno vzamemo sobo v 1. nadstropju, družinsko, ki je lepa in prostorna. Hotel je manjši, z osebjem imamo samo pozitivne izkušnje, vsi so prijazni in ustrežljivi.
Nam najbolj ustreza lokacija hotela, ker je dokaj blizu mesta. Dopoldan gremo npr. v mesto, popoldan proti Katoru…
Smo bili tudi že v Sol Garden. Meni je hotel prevelik, pa lokacijsko mi ne ustreza. Ko smo bili tam nazadnje (premeščeni, ker “naš” hotel ni bil odprt), so bili ravno prazniki, pred tem pa upokojenci. Katastrofa!

Hvala vsem za izkušnje. Upam, da se bomo dobro odločili.

Lep dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close