Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel sidi slim na djerbi

hotel sidi slim na djerbi

Pozdravljeni

Pred leti smo bili v sidi slim hotelu na Djerbi, naslednja leta po drugih hotelih isto na Djerbi, letos pa bi se radi vrnili nazaj v Sidi slim, vendar ga na nobeni agenciji ne najdem (iskala že lani!, vendar so mi hoteli računat extra, ker ga nimajo).
Res da so minila leta, ampak nam je bilo všeč, je malo, je domače, osebje veliko prijaznejše (ne mislim animatorje, ti se povsod trudijo), imeli smo vse, kar pač potrebuješ na dopustu. Kar mi je bilo najbolj všeč – iz obale si lahko pogledal otroka v bazen – ali obratno. Nazadnje smo do obale morali prehodit kompleten hotelski kompleks dolg skoraj 2 km (no, mogoče malo manj), vmes cesta – sicer vaška, vendar prometna – ne, to ni za otroke, vsaj moje ne!
Skratka kar me zanima je – a ve kdo kje še imajo Sidi slim možnost rezervirat?? Eno info sem dobila da so ga preimenovali – ve kdo kaj o tem?????

Hvala za bilo kakšno pomoč!

Če se ne motim je to zdaj hotel Abir, magar povprašaj v agenciji.

Ne, vsaj po slikah sodeč ni. Bil je majhen, nizek z bungalovi. Hvala, bo glede na odziv tukaj na forumu še najbolje povprašat na agencijah – čeprav nekatere sploh ne vedo za ta hotel!

Tudi jaz sem bila v hotelu Sidi Slim… in sicer poleti 2007… iz zanesljivih virov sem izvedela, da ga prenavljajo, ne vem pa, kdaj naj bi bil ponovno odprt… zdi se mi, da to poletje.. kaj več pa ne vem… kar se tiče imena, ne vem, zakaj bi ga spreminjali… Abir je drug hotel.. če slučajno kaj novega izvem, sporočim…

Hvala, lepo prosim za info, če bo kaj znano. Preko katere agencije pa ste šli?? Ker kolikor se zanimam, ga noben nima. Eni pa niti ne vedo da obstaja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close