Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel Sidi Slim Djerba

hotel Sidi Slim Djerba

Pozna kdo omenjeni hotel?

Da

Ja poznam. Sicer nisem bivala v njem, vem ka kje je oz. to so bolj bungalovi. Jaz sem bila v Djerba Sun-u in je blo full dobr. Sidi Slim je bolj tako tako…če nisi przahteven je pomoje čisto ok…sicer pa v sobi tako ali tako samo spiš…drugače pa sonce, plaža, bazen, koktejlčki in možgančki na off! NORO!!!! Ko sem si nardila lušte!!! :)))

Prepričana sem bila, da bo tisti, ki bo odgovoril na moje vprašanje, razumel, da bi rada kakšno informacijo več. Saj vem, pravijo, kakršno vprašanje, takšen odgovor.

Bila sva tam pred tremi leti tako, da je moja informacija mogoče že stara.
Bungalovi so luštni imajo precej prostora med sosednjimi bungalovi,svoj cvetlični vrtiček…Nekateri so imeli probleme z stranišči,ker se radi zamašijo(NI PADCA VODE, KER JE ČISTO OB OBALI) Te neprijetnosti so hitro uredili, če pa si dal delavcu kak dinar napitnine ti je prišel vsak dan naokrog, če je vse OK.Tudi alkohola se ne branijo tako,da imaš svojega osebnega sluga na razpolago. Hrana super velika možnost izbire.
V bungalovih so klime pa TV če TV ni ga zahtevajte pa ga prinesejo.
Nama je bilo lepo nisva ravno zahtevna tako,da je vse klapalo le denar sva imela v sefu recepcije.
Lep dopust Polona

2 leti nazaj sem bila tam. Bungalovi so prav simpatični. Soba s posteljo je bila prav velika in tudi kopalnica (2X2). Vse je štimalo. Klima je 24 ur non-stop delala, tako da si res superca spal, svoj vrtiček si imel in balkonček oz teraso. Dovolj si bil ločen od soseda. Hrana mi sicer ni najbolj teknila – ampak tukaj gre bolj za stvar okusa. Na splošno mi njihove začimbice in kombinacije niso všeč. Drugače pa velika izbira raznovrstne hrane in solat. Meni je bilo super, pa še ni bilo drago.

čau, v teh bungalovih sem bila oktobra, super je, čisto super res, čistijo vsak dan,…ful lepa okolica, blizu do mesta,…ful prijazno osebje,…itd, vse kar je bilo dobrega že napisano, prezikušeno drži. Povdarila bi pa samo eno zelo pomembno stvar NUJNO DOPLAČATI (ČE NI V CENI) ALLINCLUSIV, je ful fajn, pa ful poceni doplačilo pride, pa imaš pijačo zastonj cel dan, pa kave pa čaje, pa njihov alkohol, pa sladice pa kosila valda-se res splača. Vsem tistim, ki v našem terminu niso imeli tega doplačila, je bilo žal,…brez heca. Drugač je pa ful luštkano tam okol njihovega bazena, takoj zraven je še ful fajn plaža, tko da jest priporočam,…pa samo še nekej, cena je ful ugodna, tko da glih nekega ful luksuza ne pričakuj, se pa res vsi trudijo, da je prijetno,…za ta denar je super,…pa lep dopust

Tudi nam je bilo v Sidi Slimu prav super, edina stvar, ki me je motila je bila ta, da se nismo mogli kopati v morju, ker je bilo preveč trave…… Pred ostalimi hoteli so travo menda čistili, tu pa ne vem zakaj ne, tako da smo se kopali v bazenu. Je pa bilo tudi to prav v redu, saj je tam muzika, simpatični animatorji ipd. Sicer smo pa mi bolj okrog hodili, tako da morja, pa tudi allinclusive nismo preveč pogrešali (čeprav se res splača!).

V ponedeljek sem prišla iz Djerbe, ravno iz hotela sidi slim. sicer ta hotel baje spada med slabše tam okrog, posledično tudi med najcenejše. meni so bili ti bungalovčki prav prijetni, veliko bolje kot hoteli v obliki velike 4oglate stavbe:)Imeli smo polpenzion, večerja odlična, zajtrk prav tako(veliko izbire). enkrt smo iz hotela odrinili ob 5h drugič pa ob 3h zjutraj in so samo za nas(3 ljudi) pripravili zgodnejši zajtrk.hočem povedat da je osebje zelo skrbno in prijazno, ustrežljivo..animatorji čez cel dan zabavajo ljudi ob bazenu, zvečer so animacije(drugam tako ali tako ni za it, tko da jih priporočam). plaža res ni najlepša,ker je na obali preveč trave. ostali hoteli so kar pošlihtani glede tega, tko da smo na uporabljali samo naš bazen in ležalnike, hodili pa se kopat na plažo od sosednjega hotela. smo imeli kar srečo, saj se na plaži od drugih hotelov kao ne sme zadrževat.
hmm res je da voda na wcju zelo slabo potegne(povsod po djerbi). enkrt smo imeli manjši problem, ko nam je začela puščat voda iz pipe v kopalnici ,ampak smo potem poklicali vodovodarja iz hotela in je takoj priskoču na pmoč.:)
drugače pa je bil hotel v tem času bolj prazen.skupaj nas je bil okoli 30 slovencev, hrvatov, nemcev, francozev..osebje govori predvsem francosko in nemško, izjeme tudu angleško, vendar si z njo ne moreš veliko pomagat.

nasplošno..ta hotel zelo priporočam.:)predvsem nezahtevnim-tistim ki so zadovoljni s povprečnim.nekega luksuza se na djerbi ne splača iskat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close