Hotel MOJ MIR v Savudriji
Sama grem letos, od kolegice sem dobila zagotovilo, da je super, (grem zaradi sence), ker se ne smem preveč izpostavljati soncu, pa bomo videli. Nekomu je všeč nekaj , drugemu drugo. Bila sem ža v hotelu kjer so vsi hvalili, kako je super pa ni bilo in obratno. Na razliko v zvezdicah pa ne dam veliko – luksus lahko imam doma. Na morje pa grem zaradi klime, vode, da odklopim in za tistih par dni mi je vseeno kje sem, samo da je čisto. Pustimo se presenetiti, pa bomo videli.
Letos sem bila prvič v Savudriji v bungalovih hotela Moj Mir in prijetno presenečena. Polno sence, dobra hrana, čisti objekti, če bi bila še plaža tako super(skalnata plaža ob hotelu in bungalovih), malo lepša proti kampu, bi bilo prelepo. Glede na navedeno si proti drugim hotelom v Hrvaški zaslužijo kakšno zvezdico več.
Priporočam vsem, ki si med dopustom želite miru, jutranjih tekov, sprehodov, poležavanja v senci – saj to je pa res MOJ MIR. Sobe oziroma bungalovi so res bolj skromno opremljeni, ampak čisti, vsak dan počistijo,osebje zelo prijazno.
“Letos sem bila prvič v Savudriji v bungalovih hotela Moj Mir in prijetno presenečena. Polno sence, dobra hrana, čisti objekti, če bi bila še plaža tako super(skalnata plaža ob hotelu in bungalovih), malo lepša proti kampu, bi bilo prelepo. Glede na navedeno si proti drugim hotelom v Hrvaški zaslužijo kakšno zvezdico več.
Priporočam vsem, ki si med dopustom želite miru, jutranjih tekov, sprehodov, poležavanja v senci – saj to je pa res MOJ MIR. Sobe oziroma bungalovi so res bolj skromno opremljeni, ampak čisti, vsak dan počistijo,osebje zelo prijazno.”
Zanimiva reklama!
Pozdravljeni
tudi mi smo že 2x bili pri njih, in smo bili več kot zadovoljni. prvič sva bila v hotelu, takrat sem bila noseča, drugo leto pa smo šli že s tamalim, pa smo bili v bungalovu in je bilo še boljš:) hrana je super, osebje neverjetno prijazno, plaža pri kempih pa je za otroke zelo primerna. no, 11.9.10 pa gremo spet:)
lp
Eno vprašanje za tiste, ki so bili v bungalovih z malimi otroki-ali tudi velja polpenzion, kot za hotel, kam ste hodili na kosilo oz. ali ima bungalov kuhinjo, ali je dodatno 1 ležišče, kaj pa za drugega otroka moraš pripeljat s sabo prenosno posteljico?
V hotelu sem že bila, za bungalov pa ne vem kakšen je.
Forum je zaprt za komentiranje.