Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Marina v Moščenički dragi

Hotel Marina v Moščenički dragi

Je kdo že letoval v tem hotelu? Ali so balkoni obrnjeni proti morju? Kakšna je hrana – zajtrki, večerje? Je voda v bazenu topla?

Hvala vsem, ki nam boste pomagali pri odločitvi.

Hotel Marina leži na prijetni lokaciji,nima pa direktnega pogleda na morje,čeprav leži blizu morja.Pred njim je namreč park.Drugače pa je tam lepo,mi v hotelu nismo bili,ker smo imeli v najemu apartma.

Darjan,

zanimal bi nas tudi apartma. Mi lahko posreuješ kakšno informacijo glede vašega apartmaja? Ste stanovali prav v Moščenički dragi, kako velik apartma ste imeli, je bil ok, cena, kontakt, morda kakšna fotka?

Hvala.

Mi smo se obrnili na tamkajšno turisticno agencijo,ker nismo prej rezervirali.Bili smo pa v apartmajih ,kakšnih 300m iz Moščeničke.Potem smo hodili po lepi sprehajalni poti vsak dan ob obali do centra.Nam je bilo všeč,tudi za otroke je super.Kontaktirali smo z turistično agencijo Annalinea,ki se nahaja ob glavni cesti,nasproti vhoda v center M.D.Žal pa nimam njihove tel.št.Cene so pa sedaj nižje kot v sezoni.

Najlepša hvala za informacijo, sem našel internetno stran Annalinee in tam ponudbo apartmajev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close