Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Jure, Šibenik

Hotel Jure, Šibenik

Pozdravljeni,

prosim, če mi lahko napišete kako ste bili zadovoljni z hotelom Jure. Mi smo se danes pozanimali glede počitnic v agenciji in so nam predlagali ta hotel glede na to, da imava majhne otroke.

A je v redu?

Hvala.

Hotel jure je najbolši in kot hotel in kot izbira hrane ter slovenske animacije

Kar se tiče hotel NIKO je najslabši. Tja ne grem nikoli več. Zelo slaba izbira hrane vse ima isti okus po ribah, pa naj bo to pomfri ali pa pečeni kriminatelci.
In seveda da ne govorimo o ITALIJANSKI ANIMACIJI ki se derejo ampak dobesedno derejo vsak večer do polnoči. Tudi pritožbe ne koristijo.

Da o kulturi čeških in slovaških in še ruskih turistov ne govorim.

Okolica pa mi je izredno všeč. Vrnili smo se z Solarisa dva dni nazaj, tako da je to iz prve roke

Da končam v hotel NIKO nikar ne pojdite, raje v JURETA.

Šli pa smo z agencijo Sonček in do sedaj nismo bili nikoli razočarani.
Lansko leto bili z Sončkom v Vodicah v hotelu PUNTA. ZELO ZADOVOLJNI!!!!!!
Tja se gotovo še vrnemo.

Lep dopust vsem ki jih to še čaka

LP

Pozdravljena. Ja Jure je hotel za družine z majhnimi otroki, Kompas klub ima vsak dan dopoldne in popoldne animacije za otroke, zvečer so kakšne zabave za otroke, nastop čarovnika…. Zajtrk in večerja sta samopostrežna, izbire je dovolj. Tudi stolčkov za majhne otroke je dovolj in ga dobiš tudi ob 19h, ko je na večerji največja gneča :))).

Sobe so sicer skromno opremljene – postelji, nočni omarici, omarica s TV, minibar, po tleh itison potreben menjave. Na balkonu je mizica z dvema stolčkoma…. Nič posebnega, ampak za prespat čisto dovolj. V kopalnici je tuš. Priporočam, da vzamete svoj fen, ker tisti tam se mi ne zdi preveč uporaben. Brisače menjajo po potrebi.

Pred hotelom je bazen (popldne vaterpolo in aerobika vsak dan), ter otroški bazenček. Ležalniki in senčniki so tu zastonj.

Do prve plaže je dokaj blizu- 50 metrov. Na plaži so ležalniki in senčniki za doplačilo. To sicer pride v upoštev, če želite ves čas preživeti tik ob vodi. Mi pa smo se pred soncem skrivali v borovem gozdičku, prav tako zraven hotela.
Priporočam da vsaj za otroke vzamete sandale za v vodo, ker sem in tja se najde tudi kakšen jež.

Mi smo bili zadovoljni. Priporočam pa ogled mesta Šibenik (zvečer je sploh super) ter Slapove Krke….sicer pa se v sami okolici hotelov in kampa dogaja vsak večer kaj zanimivega -npr. v Dalmatinski vasi…

Če vas še kaj zanima vprašajte.

LP

M.

Kaj pa balkon, koliko je velik, pa soba. Klimatizirano ali je?

Mi smo imeli balkon in verjetno ga imajo vse sobe. Dolg je okol 2,5 do 3 metre. Na balkonu je majhna okrogla (misim da kovinska) mizica z dvema stoloma. Vsi bakoni so nekako zaprti z drsnimi kovinskimi žaluzijami, vendar ograjo lahko razmakneš da imaš prost razled. V sobah je klima, kateri ročno nastavljaš jakost.

LP,

M.

Hvala zelo uredu info.

lepo pozdravljeni.Tudi mi smo se letos odločili za dopust v hotelu jure v Šibeniku.Mene pa zanima,kako je s parkiriščom .Gremo z agencijo kompas in parkirišče ni omenjeno.lepo pozdravljene.

Hotel ima svoje parkirišče , je pa zelo veliko.

V katalogu je ful lepa plaža,razmišljali smo med hotelom jure,ter sagitto – Omiš.Evo odločeno v Šibenik gremo letos.Hvala tropical za odgovor.Lep dan.

tara78
Re: Hotel Jure, Šibenik
24.01.10 12:43
“V katalogu je ful lepa plaža,razmišljali smo med hotelom jure,ter sagitto – Omiš.Evo odločeno v Šibenik gremo letos.Hvala tropical za odgovor.Lep dan.”

V hotelu Jure bom naslednji teden, lahko pa rečem za hotel Sagitta da je odličen. Hrana super samopostrežna, plaže so pod hotelom, nad hotelom je Sv. Vid odlična razgledna točka. Od hotela cca. 2 uri hoje ali več. Midva sva bila v Apartmajih, skromno opremljeni ampak čisti. Zraven je Omiš, majhen a lep. V Omišu izliv reke cetinje, tko da se da it tudi s čolni po reki-raftanje.

No mi gremo letos nazaj v Šibenik, ker nam je bilo tam zelo zelo lepo. Gremo tudi v hotel Jure. Nam je bila zelo lepa animacija vsak večer za otroke. No skratka bili smo zelo navdušeni.

Več informacij si lahko pogledaš tudi tukaj.

Lep dopust.

🙂

Mi gremo 11.06.2011.

Upam da res niso tako majhne sobe kot vsi pišete !? Ali so kakšne kolesarske poti za male mulce?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close