Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel jadran na korčuli

hotel jadran na korčuli

Zanima me, če je kdo od vas že bil v hotelu Jadran v Veli luki na Korčuli in kake izkušnje imate z njim? Sobe, hrana, plaže…

Hotel Jadran je zelo slab. Pri nekaterih agencijah je označen kot hotel za mlade, to pa samo iz enega razloga -ker mladim ponavadi ni tako pomembno, kakšen je hotel. Je čisto v mestu, do plaže boš morala hodit najmanj 20 min, ali pa se vozit na Proizd. Je res v slabem stanju in jaz ti ga odsvatujem.

Hvala ti za odgovor, samo zanima me, kaj si mislil pod slabim stanjem? Sobe brez ključavnic, ščurki, nobenih kopalnic,…? Kakšna je kej hrana? Kolk časa se pa drgač vozi z ladjico na Proizd? A je tam kej sence na plaži?

Na Proizd se voziš okrog 45 min, če me spomin ne vara. Zelo čista voda, na tistem delu otoka, kjer smo bili mi (se nam ni dalo skakat po otoku in iskati gori doli), ni bilo nič sence. To smo vedeli, zato smo imeli s sabo dežnik. Brez njega bi bilo kar hudo.
Mi smo bili nastanjeni v Lumbardi in smo na Proizd odšli samo na enodnevni izlet.
Lep dan…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close