Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel jadran krk

hotel jadran krk

No, pa smo se vrnili iz tedenskega dopusta. Priznati moram,da sem šla s strahom saj je bilo veliko slabega povedanega. Naši vtisi so drugačni. V hotelu smo imeli balkon, v sobi klimo. Res je, da vse sobe nimajo balkona. Hrana je dobra – tudi zbirčnež lahko najde nekaj zase in nimamo večjih pripomb – samopostežno in donašajo, tako, da je ne zmanjkuje. Kar se tiče plaže je sence dovolj – tako kot ste omenile v smeri proti kampu. Plaža je z drobnimi kamenčki in za otroke zelo primerna. Je pa res, da ni zelo velika in zna biti v sezoni velik dren. V bližini ob sprehajalni cesti so kafiči, pizzeriji in božanske slaščičarni. Malo naprej je pekarija, manjša tržnica in trgovina. Odprto je ves dan, tako da ni problema. Mi smo odšli tudi na izlet s stekleno ladjo in si ogledali podvodni svet – nadvse zanimivo zlasti za otroke. Skratka, dopust nam je ostal v lepem spominu in še bi se vrnili.Če pa kdo želi še kakšno informacijo pa vam tudi odgovorim.

Na kateri strani Krka pa je ta hotel?

Hotel se nahaja v Njivicah, tik ob morju.

Oj! Tudi mi smo šli na izlet s katamaranom. V sredo, se mi zdi. A smo bili skupaj?? 🙂

Ja, tudi mi smo šli v sredo, z vožnjo ob 9.00. Super stvarca, ali ne!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close