Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel in depandansa Labineca – (Gradac) – Izkušnje?

Hotel in depandansa Labineca – (Gradac) – Izkušnje?

Letos smo se odločili da bi šli na dopust malce južneje na makarsko riviero. Malce sem brskala po katalogih in našla zanimiv hotel, ki nudi allinclusive, za otroke do 12 let brezplačno. zanima me ali ima kdo izkušnje s tem hotelom?
kako prakticirate allinc. varianto. Kosilo se meni osebno zdi kar malce odvečno. Vendar če pogledaš so v drugih hotelih polpenzioni, kjer je znesek seveda nižji ampak je potrebno plačati za enega otroka polovično ceno in v bistvu potem nanese isti znesek kot je tukaj allinclusive. Pa če pomisliš da je pijača zastonj, se po moje kar splača, kaj pravite??

če je kdo že letoval v tem hotelu, bi bile izkušnje res dobrodošle.
mesto gradac mi je poplnoma neznano, vem samo da je na makarski rivieri: ne vem pa ali je pred mestom makarska ali za mestom makarska.

hvala

Gradac je jugovzhodno od Makarske, kakih 40km. Za sodbo o AI pa nisem pravi, se jim izogibamo v velikem loku.

Skratka, na tole moram odgovorit :

Danes ponoči prišli domov, bili v depandansah 3 zvezdice htl Labineca…..

Zelo zelo zelo razočarani, neprimerna hrana za otroke- in odrasle….Ena priloga dnevno- 3 x v tednu so bili kroketi- se mi je že kar mešalo, gnilo sadnje, še zeleno, vsak dan iste sladice, sokovi vse instant….. salama zelena popoldne na prigrizkih…… smo imeli bruhanje in vročino 39 že 2. dan…… smo leteli k zdravniku…. na recepciji pa še vedeli niso ne naslova ne kje dela, tako da znajdi se sam… brez navigacije adijo, greš lahko samo domov…..
morje pa zelo zelo lepo ocena 5 in ravno to ljudi verjetno privlači…. na plaži je gužva,…

Čistoča v sobah porazna, klima dela super, vendar sploh ni vročine, morje toplo, vsak dan skorjaj smo prosili za brisače, so kar pozabili, na koncu naj bi še nekaj doplačevali, kar je bilo že na agenciji plačano, …..

kar pa je najbolj moteče pa je to, da se od morja pa do depandanse povzpneš v tak hrib, da si čist čist zadihan in moker, pa še en kup prtljage iz plaže, da ne omenjam dveh majhnih otrok in otroškega vozička……………….. potem pa v depandanse še v 2. nadstropje, potem pa spet nazaj
v tisto dolino v restavracijo jest…..
za invalide in otroke čisto absolutno neprimerno…. dvigalo v hotelu pa dela po polžje, da zgubiš živce…… parkirni prostor smo iskali 2 ure, sicer ti ga takoj odpelje pajk…..
OCENA : Glede na hotel Alan- Starigrad Paklenica kjer smo bili lani ( ima tudi 3 zvezdice) za zjokat……….
nasvet: vzemite vsaj hotel in ne depandanse, pa železne živce dokler ne najdete parkirnega prostora in nikarm ne zapustite avta, medtem ko se prijavljate v hotelu, ker ga ne bo več ko se vrnete……
s.

Moram se vmešat. Vsake oči imajo svojega malarja. Moji starši so v četrtek prišli nazaj iz te lokacije. Bili so skupaj z mojim sinom in nečakinjo ( stara 8 in 3 leta ). Z eno besedo čudovito! Osebje zelo prijazno, hrane dovolj in dobra ( za vse okuse ), lep in čist hotel. Na plaži pa je res malo gneče. Če greš v all inclusive še ne pomeni, da se moraš cele dneve “prenažirat”, oprostite izrazu. Ljudje smo postali vsi malo preveč zahtevni in kompliciramo tam, kjer ni treba.

bolfenk, znanci tam, pri hrani šparajo, ker je lastnik hotela od ne vem kdaj neki madžar, če hočeš senco, vstani ob 5. zjutraj in rezerviraj, potem pa hodijo eden po drugem, pa to ni bilo v glavni sezoni, kaj je šele sedaj !!!??

HOTEL LABINECA – GRADAC! 7.8.2010 – 14.8.2010

Danes ponoči smo prišli domov iz hotela Labineca v Gradacu – 3 zvezdice, prosim!

Zgodba se prične z iskanjem parkirnega prostora. Parking smo iskali 3 ure. Čeprav avto pustiš pred hotelom za ček in,seveda nepravilno parkiranega,ker ni kje parkirat, ti avto takoj odpelje pajek,ker samo čakajo,kje bi lahko najlažje prišli do denarja. Potem ko končno najdeš parking, pa ga niti slučajno ne smeš premaknit celi teden,ker potem lahko avto pospraviš v žep.

Nadaljuje se z neprimerno hrano za otroke – in odrasle. Zajtrk celi teden isto-klobase(pariška, tirolska,šunkarica in mortadela),jajce, hrenovke-mrzle. Dve vrsti jogurta, pašteta,… Če pa nisi bil do 8.00 na zajtrku je zmanjkalo štručk, tako da je ostal samo oni najbolj navadni beli kruh. Kosilo zelenjavne priloge cel teden iste(ohrovt,cvetača, korenje,fižola,grah) 3 x v tednu so bili kroketi, pomfri pečen v starem olju,tako da je olje teklo iz njega, 2 vrsti mesa in ena vrsta ribe. Kaj pa je bila najboljša, si s takšnim veseljem nabašem lignje drugi dan sardele, nasledji dan pa še skušo – AMPAK NA ŽALOST SO BILE VSE ŠE S ČREVESJEM! Tako,da me je apetit kar minil! Tudi ta je bila zelo močna, ko si je hčera nabasala en dan »govejo juho« in je smrdela po cigaretnih ogorkih,pa sem šla do natakarja in mu pokazala, pa je samo skomignil z rameni. Sadje še zeleno, vsak dan iste sladice, sokovi vse instant….. Popoldne na prigrizkih pariška siva, ki je ostala od zajtrka. KATASTROFA!

Čistoča v sobah porazna,v celem tednu sobarica ni niti posesala. Kopalnica zelo majhna,potrebna prenove. Zavesa na kadi plesniva, fen pretrgan, da so iz njega stale žice,deska na stranišču zlomjena,.. Še nikjer v nobenem hotelu nismo doživeli, da bi se sobarice vozile z istim dvigalom kot gosti, katero je delalo tako ali tako po poljže. Potreboval si železne živce, da si ga dočakal. Dnevno so ga zasedale po več ur. Dvigalo za osebje je pa bilo par metrov vstran, ampak že nekaj časa pokvarjeno, po izjavah sobaric.

Še nekaj o zunanjosti hotela . Bazen je zelo majhen za takšno kapaciteto hotela , voda kalna in umazana, če si v bazenu stopil na tla si čutil kamenje in pesek, katero se je nosilo iz plaže k bazenu, ker seveda pred vstopom v bazen ni ne tuša, kaj šele majhen bazenček za spiranje nog, kar je drugod v kopališčih normalno. Ker pa hotel očitno ne premore denarja za nakup sesalca za bazen,da bi zvečer bazen posesali, je fant ki je bil zaposlen kot »vzdrževalec bazena« zvečer nekaj vode spustil ven in celo noč dolival hladno vodo, tako da je bila zjutraj malo bolj čista, ampak posledično seveda zelo mrzla. In tako se voda cel teden ni zagrela na več kot na 21 stopinj. To je bilo za otroke zelo neprijetno,ko so skakali v vodo,ker so se kar tresli od mraza in niso dolgo zdržali v vodi. Za hotel in depandanse je bilo na razpolago 52 ležalnikov in 13 senčnikov za cca. 500 ljudi ali več. Ležalnike si moral rezervirati med 6 in 7 uro zjutraj, ker kasneje ni bilo nobene variante, da dobiš prost ležalnik. Saj ne bi bilo nič narobe ležati na plaži ob morju,če bi le ta bila samo za hotelske goste. Na plažo pa so prihajali ljudje iz bližnjih apartmajev, kakor tudi državljani BIH. Brisače na plaži so bile naložene tako skupaj, da si hočeš nočeš moral stopiti na njih, če si sploh hotel priti do morja, da si šel plavat!

Smo bili že marsikje,na Hrvaškem in v tujini, samo kaj takšnega še nismo doživeli nikjer. In garantirano nas Hrvati lep čas ne bodo videli pri njih na dopustu!

In v takem ste zdržali cel teden?

Mi smo zelo nezahtevni gosti in se res ne spotikamo ob vsako malenkost. In smo pač tudi nekako mislili da tako pač je.

In smo naslednje leto plačali malo več in z mešanimi občutki rezervirali All varjanto v Turčiji. In smo res na začetku mislili da je kakšna skrita kamera. In je mož namignil, da če imamo dovolj denarja da bomo vse lahko poravnavi.

Ko smo kontaktirali vodičko se nam je od srca nasmejala. Tako da mislim da podrobnosti sploh ni potrebno omenjati. Vse je štimalo v nulo. Od čistoče, prijaznosti, dodatne ponudbe – da o hrani ne izgubljam besed. Pa se nismo šli prenažirat, samo je bilo toliko izbire, da si bil radoveden kaj je v naslednjem loncu.
Plaža fantastična z dovolj senčnikov, ležalnikov in brisač.Vse kanglice in lopatke smo puščali kar na plaži in jih dobili lepo zložene ker so zgodaj zjutraj čistili že tako čisto in urejeno plažo.

Tega ne pišem da bi delala reklamo, ampak samo da veste kaj All lahko vsebuje. In dopust v Turčiji nam je malo odprl oči o tem kaj lahko pričakujemo za svoj denar.

Torej se ne pustim več nategovat in izsiljevat z neko prekrasno obalo in čistim morjem. Resnica je da so tudi druge obale lepe in morje še čistejše.

Saj gremo še na Hrvaško kdaj med letom za kak dan ali na našo obalo, ampak glavni dopust je pa drugje.

Tudi mi smo se ravno danes vrnili iz Gradaca.Bili smo v depandasi Labineca.Glede tedenskega oddiha tam nimam kaj dosti pripomb, ker osebje je prijazno in čistilke so res vsako jutro zamenjale briseče tudi bile so zelo prijazne.Glede parkirnega placa ga pa res težko dobiš ampak se najde kakšna luknja.Hrane se pa res kar kmalu prenaješ ker je vsak dan podobna ena drugi in ni nevem kakšne izbire,tako da jo imaš po enem tednu res že čez glavo.

z eno besedo : KATASTROFA!!!!
– 385 stopnic do sobe
– direktor hotela – idiot
– plaža polna in je večji del rezerviran ( zjutraj ko prideš, so že brisače povsod)

Zanima me v katerem hotelu ste bili, ker bi šli drugo leto nekam v Turčijo..

Mi smo pred 3 leti bili v Turčiji v Alanyi v hotelu Grand okan 4*. Vse je bilo super. Od lokacije samega hotela, mesta, prijaznost uslužbencev,…..vse naj naj!!!!

lep pozdrav,ravokar sem rezerviral gradac labineca imamo dva otroka 4 in 7 let zdej ko vidim vse komentarje malce pozno sicer pa ne vemo ali bi vse skupaj storniral dali smo 20 procentov pologa za 11 dnevno potovanje v juliju pri relaxu kaj vi pravite

Tudi mi smo lansko leto rezervirali isti hotel samo pri drugi agenciji in ko smo prebrali komentarje na forumu i komentarje na drugih forumih(Hrvaskih) sem enostavno poklical agencijo in prosil za zamenjavo in so mi ustregli brez problemov zato mislim da ni greh probat bolje kot pa da imate unicen dopust aha potem smo rezervirali hotel Neptun Tucepi lahko recem ODLICNO.Ni mi zal niti enega centa.Zelim vam prijetne pocitnice.

za Gradac ne vem, nisem bil tam, bili pa smo lani v Neptunu Tučepi, mi je bilo vse v redu, samo preveč gužva na plaži, ostalo pa OK, apartmaji so sicer z bolj staro opremo in brez klime, zna bit malo vroče ponoči. Ampak tja ne bi šel več.
Zanimiva je tudi Sagitta Omiš, jo trži Relax, tam smo bili pa dve leti nazaj, zelo zadovoljni, je pa bolj malo vse skupaj. Sem pa o tem pisal v temi o Sagitti, malo poišči.

hvala za odgovore ocitno je tale labineca res macek v zaklju

letos se odpravljamo na dopust, v Gradac. ko prebiram te forume me glava zaboli od komentarjev. Samo me zanima koliko tile ljudi imajo prilog pri kosilu, in ali brišejo prah 5x na dan. Ponavadi se ne oziram na komentarje drugih, grem in sama ugotovim kaj je res in kaj ni.Nikoli na nobenem forumu ne najdeš same pohvale, vedno se najdejo zafrustrirani ljude , kateri niso z ničemer zadovoljni, ker je pač to sosednja Hrvaška, pa jo je treba malo popljuvat, že iz navade, mar ne. Sicer pa ne maram umazanih sob, na dopust pa grem zato da se naužijem morja in sonca , in da se odahnem, ne grem pa se nažirat in kritizirat. Lepo se imejte kjer koli boste uživali dopust..Ko se vrnem napišem svoje tise..

letos se odpravljamo na dopust, v Gradac. ko prebiram te forume me glava zaboli od komentarjev. Samo me zanima koliko tile ljudi imajo prilog pri kosilu, in ali brišejo prah 5x na dan. Ponavadi se ne oziram na komentarje drugih, grem in sama ugotovim kaj je res in kaj ni.Nikoli na nobenem forumu ne najdeš same pohvale, vedno se najdejo zafrustrirani ljude , kateri niso z ničemer zadovoljni, ker je pač to sosednja Hrvaška, pa jo je treba malo popljuvat, že iz navade, mar ne. Sicer pa ne maram umazanih sob, na dopust pa grem zato da se naužijem morja in sonca , in da se odahnem, ne grem pa se nažirat in kritizirat. Lepo se imejte kjer koli boste uživali dopust..Ko se vrnem napišem svoje vtise

tudi jaz sem glede na te komentarje malce zaskrbljena, ker sem se odločila da gremo naslednji dopust ravno tja, pa bomo potem videli.

glede na to da ste bili letos pa povejte je res takšna katastrofa?

KAKŠNI SO VTISI POVEJ, KER IMAMO LETOS REZERVIRANO PA ME POŠTENO SKRBI?!

Pozdravljeni
Mi smo bili v hotelu Labineca leta 2011. Prvi problem je bilo parkirišče, zelo malo prostora, parkirali smo na igrišču. Zaradi tega cel teden nismo premikali avta, ker bi nam potem drugi zasedli. Hrana je bila vredu, zadosti, bila pa je vedno gneča. Plaža zraven hotela nabito polna, tako da ni bilo več prostora za brisače. Sem pa ob 5 zjutraj nesel brisače k bazenu, da sem si rezerviral prostor.
L.p.

Tudi mi se letos odločamo za ta hotel,pa res ne vem kaj bi? Predlani smo bili v hotelu Donat v Zadru,na forumih je bilo čisto popljuvano,mi pa smo se imeli lepo in bili zelo zadovoljni.Tako,da prosim koga,ki je bil lani v Labineci naj napiše komentar prosim.

Čisto odvisno kako ste skomplicirani. Ene najmanjša stvar vrže iz tira, drugi so popolnoma flegma.
Poskusite in poročaj.

Nismo nekaj zakomplicirani, ampak je pa res,da če plačaš,pa naletiš na kaos je pa dopust adijo.Mi smo imeli eno takšno izkušnjo par let nazaj,ko smo morali hrano za otroke še dodatno kupovati,ker je bila v hotelu porazna.Zato me zanima predvsem hrana,pa,da je čisto,ne pričakujem nekega luksuza.

Včeraj smo prišli iz Gradaca in lahko rečem, da je skupaj gledano zelo lepo, še podaljšali smo bivanje za en dan.
Drugače hrane je dovolj, ob katerikoli uri prideš. Za zajtrk so bolj iste stvari 2 načina jajc, par salam 2 vrsti sira, hrenovke, jogurt.
Sva z ženo vegetarijanca pa je bilo dovolj hrane, hči pa je imela še dovolj drugega mesa zraven. Kruh je bel, štručke in polnozrnati kruh so bolj redki. Nihče pa ne bo lačen.
Pijače je dovolj- je pa res 2 klasa kot v vseh allinclusive na Hrvaškem, ki sem bil z 3 zvezdicami.
Če pogledam vse skupaj je približna kvaliteta hrane kot drugje v 3 zvezdicah.
Osebje zelo prijazno in čistoča v sobah tudi.
Plaža zelo lepa in je dovolj mesta. Če želiš biti sam greš par metrov desno (hotel je zadnji , oziroma prvi s katere strani gledaš) in je približno 2 km plaže proste – le redko kdo je na njej. Levo od hotela je pa več ljudi, večino so bili Češki turisti. Desno pa vodi peš pot (3 km) do drugega mesta in je zelo lepo za sprehod.
Mesto je majhno in lepo in ob obali so same gostilne, slaščičarne in trgovine. V vsaki gostilni pa drugačna cena pive od 10-16 kun in sladoled od 4-7 kun – cene se spreminjajo skozi noč – verjetno radi konkurence.

Vsekakor priporočam ogled majhnega pomorskega muzeja v centru Gradaca, ki ga vodi domačin in zelo pristno pove o stvareh.

Posebej pa priporočam večerne predstave od animacijskega dela skupine so pravo doživetje in je vredno posneti, kdo ima kamero. Drugače je to ekipa, ki vodi tudi mini klub in mini disko in so fantastični z otroci.

Napisal sem naše doživetje, ker preden smo šli sem prebral komentarje tukaj – pa zaupam intuiciji in je vse bilo ok.

Hotel je bil skoraj poln in parking za avte je še na igrišču, tudi ko zapustiš parking – ni bilo težav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close